Агар-агар харчової Е-406
470 грн.
Страна производитель: Бельгия
Модель: 208745154
Stock Instock
Overview
Агар-агар (харчова добавка Е406) - це смачна і здорова заміна желатину. Він має рослинне походження і виробляється з червоних і бурих водоростей Чорного і Білого морів, а також Тихого океану. Видобуток відбувається на глибині до 80 метрів, потім водо...
Агар-агар (харчова добавка Е406) - це смачна і здорова заміна желатину. Він має рослинне походження і виробляється з червоних і бурих водоростей Чорного і Білого морів, а також Тихого океану. Видобуток відбувається на глибині до 80 метрів, потім водорості сушать, варять, виморожують і знову висушують. І всі ці маніпуляції заради отримання жовтувато-білого порошку, який буквально будь-яку рідину перетворює в гель. Японський (китайський) желатин, цейлонтанг, бенгальський риб'ячий клей, Е406 - все це агар-агар.





У харчовій промисловості агар-агар застосовується у виробництві мармеладу, зефіру, жувальних цукерок, пастили, різних начинок, суфле, джемів і конфітюрів, супів, морозива. У Південно-Східній Азії використовується замість желатину, який там має поширення. Активне використання агар-агар в кулінарії обумовлено неймовірними желирующими властивостями цього порошку. Але і не тільки! Порівняємо його з желатином.

Агар-агар можна сміливо назвати їжею, яка лікує. Китайцям і японцям він відомий своїми цілющими можливостями вже сотні років. Хімічний склад порошку пояснює його лікувальні властивості. 70-80% складу агар-агар - клітковина, яка розбухає в кишечнику, стимулюючи його перистальтику, і діє як м'яке проносне, виводячи з організму токсини, шлаки, поліпшуючи і полегшуючи тим самим роботу печінки. Агар-агар - природне джерело магнію, йоду, заліза, кальцію та інших макро- і мікроелементів. Відсутність калорій робить агар-агар привабливим продуктом для бажаючих схуднути. Що входить до складу агару фукоїдан запобігає розвитку раку грудей.
Характеристики
склад агар
Тип Загущувач
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре