Альбумін яєчний білок
Серед недорогих білків, альбумін є найбільш якісним джерелом протеїну. Сухий яєчний білок виробляється зі свіжих яєць, від яких відокремлюються жовтки (у зв'язку з наявністю в них жирів і холестерину).
При збиванні, володіє набагато кращими якостями, ніж традиційний курячий білок, володіючи високими характеристиками по стійкості піни і найвищим ступенем засвоюваності.
У процесі виробництва, альбумін, після перетирання яєчного білка в порошок, позбавляється цукру. Саме звідси з'являється висока стійкість піни і легкість збивання. За корисних речовин 1 кг альбуміну рівноцінний 310-330 білків курячих яєць.
Застосування
Альбумін використовують при виготовленні бісквітів, зефіру, безе, коктейлів, молочних продуктів, тортів, меренге, «теплого морозива» і всіх кондитерських виробів, яким треба надати ефект легкості.
Переваги
- полегшує і прискорює технічний процес;
- збільшує санітарний рівень власного виробництва;
- зменшує необхідну виробничу площу;
- знижує енергетичні витрати;
- покращує якість готової кондитерської продукції.
Дозування
В 1 чайній ложці міститься 4 грама яєчного білка.
В 1 столовій ложці - 14 грамів альбуміну.
Пропорції з водою - 1: 9. Легко і швидко розчиняється в воді.
Склад
Стовідсотковий (100%) натуральний яєчний білок.
Харчова цінність альбуміну в 100 г:
Білки - 84,2 г;
Жири - 1 , 8 г;
Вуглеводи - 1,2 г;
Енергетична цінність - 350 К / Кал.
Містить кальцій, фосфор, магній, калій, натрій, рибофлавін, ніацин, мідь, вітаміни D, B6 і B12. Перераховані вище мікроелементи сприяють зміцненню кісток, зубів, волосся і нігтів.
Зберігання
При температурі +4 - + 200 ᵒС, відносна вологість - до 75%. Термін зберігання - 2 роки.
Під час термічної обробки майже не втрачає своїх корисних якостей.
br />
Харчова цінність альбуміну в 100 г:
Білки - 84,2 г;
Жири - 1,8 г;
Вуглеводи - 1,2 г;
Енергетична цінність - 350 К / Кал.
Містить кальцій, фосфор, магній, калій, натрій, рибофлавін, ніацин, мідь, вітаміни D, B6 і B12. Перераховані вище мікроелементи сприяють зміцненню кісток, зубів, волосся і нігтів.
Зберігання
При температурі +4 - + 200 ᵒС, відносна вологість - до 75%. Термін зберігання - 2 роки.
Під час термічної обробки майже не втрачає своїх корисних якостей.
br />
Харчова цінність альбуміну в 100 г:
Білки - 84,2 г;
Жири - 1,8 г;
Вуглеводи - 1,2 г;
Енергетична цінність - 350 К / Кал.
Містить кальцій, фосфор, магній, калій, натрій, рибофлавін, ніацин, мідь, вітаміни D, B6 і B12. Перераховані вище мікроелементи сприяють зміцненню кісток, зубів, волосся і нігтів.
Зберігання
При температурі +4 - + 200 ᵒС, відносна вологість - до 75%. Термін зберігання - 2 роки.
Під час термічної обробки майже не втрачає своїх корисних якостей.
br />
Жири - 1,8 г;
Вуглеводи - 1,2 г;
Енергетична цінність - 350 К / Кал.
Містить кальцій, фосфор, магній, калій, натрій, рибофлавін, ніацин, мідь, вітаміни D, B6 і B12. Перераховані вище мікроелементи сприяють зміцненню кісток, зубів, волосся і нігтів.
Зберігання
При температурі +4 - + 200 ᵒС, відносна вологість - до 75%. Термін зберігання - 2 роки.
Під час термічної обробки майже не втрачає своїх корисних якостей.
br />
Жири - 1,8 г;
Вуглеводи - 1,2 г;
Енергетична цінність - 350 К / Кал.
Містить кальцій, фосфор, магній, калій, натрій, рибофлавін, ніацин, мідь, вітаміни D, B6 і B12. Перераховані вище мікроелементи сприяють зміцненню кісток, зубів, волосся і нігтів.
Зберігання
При температурі +4 - + 200 ᵒС, відносна вологість - до 75%. Термін зберігання - 2 роки.
Під час термічної обробки майже не втрачає своїх корисних якостей.
натрій, рибофлавін, ніацин, мідь, вітаміни D, B6 і B12. Перераховані вище мікроелементи сприяють зміцненню кісток, зубів, волосся і нігтів.
Зберігання
При температурі +4 - + 200 ᵒС, відносна вологість - до 75%. Термін зберігання - 2 роки.
Під час термічної обробки майже не втрачає своїх корисних якостей.
натрій, рибофлавін, ніацин, мідь, вітаміни D, B6 і B12. Перераховані вище мікроелементи сприяють зміцненню кісток, зубів, волосся і нігтів.
Зберігання
При температурі +4 - + 200 ᵒС, відносна вологість - до 75%. Термін зберігання - 2 роки.
Під час термічної обробки майже не втрачає своїх корисних якостей.
Характеристики |
вага |
25000.0 г |
склад |
Альбумін яєчний білок |