25 грн.
Виробник: BOQI CHEMICALS SHANGHAI COMPANY LIMITED
Страна производитель: Китай, Европа
Модель: 616277285
Stock Instock
Overview
Декстроза ангідрид (Dextrose anhydride) Декстроза - це фактично те ж саме, що і D (+) - глюкоза, в народі іменується «простий глюкозою». Виготовляється вона, в основному, з кукурудзяного і картопляного крохмалю. У отримання такого крохмалю є два ...
Декстроза ангідрид (Dextrose anhydride)
Декстроза - це фактично те ж саме, що і D (+) - глюкоза, в народі іменується «простий глюкозою». Виготовляється вона, в основному, з кукурудзяного і картопляного крохмалю. У отримання такого крохмалю є два способи - кислотний і ферментативний гідроліз.
Етимологія. Назва «декстроза», як і латинська буква D, походять від латинського слова «dexter», що перекладається як «правий». Про це ж свідчить знак +. Це означає, що розчини глюкози у воді обертають площину поляризації світла вправо. Саме слово «ангідрид» походить від грецької негативною приставки «а (-н)» і слова «hydor» - «вода». В даному контексті слово «ангідрид» позначає, що сама глюкоза по консистенції суха. Ну а слово «глюкоза» в перекладі з того ж грецького означає «солодка».
Застосування
Глюкоза застосовується в харчовій промисловості, а також в медицині, особливо при отруєннях. Декстроза ангідрид є харчовою добавкою за типом підсолоджувача. За своєю суттю ця субстанція являє білий порошок. Також застосовується внутрішньовенно для додаткового харчування організму. У харчовій промисловості в якості солодкого матеріалу використовується в біологічній підготовці культурного середовища. У фармакології та біології використовується як розчинник. У ветеринарії декстрозу застосовують в різних видах: сиропи, таблетки, порошки, розчини для ін'єкцій. У нафтовій промисловості використовується технічна декстроза як добавка до бурових розчинів. Мета - поліпшити реологічні властивості цих самих бурових розчинів.
Повернемося до харчової промисловості. По суті це БАД, що додається в продукти лікувального, дієтичного та спортивного харчування. Якщо говорити про живильній речовині, то глюкоза - це носій-наповнювач.
У кондитерської промисловості декстроза також досить широко застосовується. Оскільки глюкоза надає солодкість і м'якість, посилюючи і зберігаючи смак, декстрозу додають в цукерки, торти, тістечка, шоколадні батончики та інші кондитерські вироби.
У алкогольної промисловості декстрозу застосовують для смакових модифікацій.
Декстроза, додана в консерви, допомагає зберігати їм натуральний колір.
у хлібної випічки (хліб, булочки, пиріжки, сухарі, печиво, бублики і т.п.) декстрозу використовують для зброджування цукру. Це надає хлібця і хлібобулочних виробів смак і аромат, скоринка стає більш хрусткою.
У виробництві кисломолочної продукції, зокрема в йогуртах, сирних і молочних десертах.
Якщо декстрозу додати в морозиво, то вона замінить близько 30% цукру.
Декстроза - це фактично те ж саме, що і D (+) - глюкоза, в народі іменується «простий глюкозою». Виготовляється вона, в основному, з кукурудзяного і картопляного крохмалю. У отримання такого крохмалю є два способи - кислотний і ферментативний гідроліз.
Етимологія. Назва «декстроза», як і латинська буква D, походять від латинського слова «dexter», що перекладається як «правий». Про це ж свідчить знак +. Це означає, що розчини глюкози у воді обертають площину поляризації світла вправо. Саме слово «ангідрид» походить від грецької негативною приставки «а (-н)» і слова «hydor» - «вода». В даному контексті слово «ангідрид» позначає, що сама глюкоза по консистенції суха. Ну а слово «глюкоза» в перекладі з того ж грецького означає «солодка».
Застосування
Глюкоза застосовується в харчовій промисловості, а також в медицині, особливо при отруєннях. Декстроза ангідрид є харчовою добавкою за типом підсолоджувача. За своєю суттю ця субстанція являє білий порошок. Також застосовується внутрішньовенно для додаткового харчування організму. У харчовій промисловості в якості солодкого матеріалу використовується в біологічній підготовці культурного середовища. У фармакології та біології використовується як розчинник. У ветеринарії декстрозу застосовують в різних видах: сиропи, таблетки, порошки, розчини для ін'єкцій. У нафтовій промисловості використовується технічна декстроза як добавка до бурових розчинів. Мета - поліпшити реологічні властивості цих самих бурових розчинів.
Повернемося до харчової промисловості. По суті це БАД, що додається в продукти лікувального, дієтичного та спортивного харчування. Якщо говорити про живильній речовині, то глюкоза - це носій-наповнювач.
У кондитерської промисловості декстроза також досить широко застосовується. Оскільки глюкоза надає солодкість і м'якість, посилюючи і зберігаючи смак, декстрозу додають в цукерки, торти, тістечка, шоколадні батончики та інші кондитерські вироби.
У алкогольної промисловості декстрозу застосовують для смакових модифікацій.
Декстроза, додана в консерви, допомагає зберігати їм натуральний колір.
у хлібної випічки (хліб, булочки, пиріжки, сухарі, печиво, бублики і т.п.) декстрозу використовують для зброджування цукру. Це надає хлібця і хлібобулочних виробів смак і аромат, скоринка стає більш хрусткою.
У виробництві кисломолочної продукції, зокрема в йогуртах, сирних і молочних десертах.
Якщо декстрозу додати в морозиво, то вона замінить близько 30% цукру.
Характеристики | |
склад | декстроза |
Форма випуску | порошок |
Категорії
Кошик
Aккаунт
Пошук
Останні переглянуті
Вгору
Усі категорії
×
- добрива
- промислова хімія
- Сировина для косметики і побутової хімії
- Фармацевтичні та ветеринарні субстанції, вітаміни
-
Харчова хімія
- емульгатори
- консерванти
- Харчові і кормові добавки
- харчові загусники
- харчові фосфати
- харчові солі
- харчові кислоти
- Антиоксиданти харчові, антиокислювачі
- амінокислоти
- Продукція для виробництва кормів
- Бакалія
- Харчові добавки для кондитерської промисловості
- Харчові добавки для м'ясної промисловості
- підсилювачі смаку
- регулятори кислотності
- Сировина для хлібзаводів та пекарень
- соєві протеїни
- Тверді желатинові капсули
- Цукрозамінники та підсолоджувачі
Кошик
×
У кошику порожньо!
Пошук
×
Переглянуті товари
×