span style = "font-size: 17pt; font-family: Arial; color: # 000000; background-color: transparent; font-weight: 700; font-style: normal; font-variant: normal; text-decoration: none ; vertical-align: baseline; white-space: pre; white-space: pre-wrap; "> Характеристика фосфату для ковбас span> h2>
Харчова добавка має порошкову сипучу консистенцію, допускається наявність грудочок, які розсипаються при натисканні. Фосфат стійкий до високих температур, добре розчинний у воді, не токсичний, не вибухонебезпечний. < Популярність застосування фосфату натрію в харчовій промисловості обумовлюється наступними властивостями: span> p> • span> & nbsp; & Nbsp; & Nbsp; Span> < span style = "font-size: 6.999999999999999pt; font-family: Arial; color: # 000000; background-color: transparent; font-weight: 400; font-style: normal; font-variant: normal; text-decoration: none; vertical-align: baseline; white-space: pre; white-space: pre-wrap; "> & nbsp; & Nbsp; & Nbsp; Span> підвищення соковитості, щільності; span> p> • span> & nbsp; & Nbsp; & Nbsp; Span> варених ковбас, сосисок, сардельок; span> p> • span>
Характеристики
вид ковбаси
варена
склад
харчова фосфатная суміш
- добрива
- промислова хімія
- Сировина для косметики і побутової хімії
- Фармацевтичні та ветеринарні субстанції, вітаміни
-
Харчова хімія
- емульгатори
- консерванти
- Харчові і кормові добавки
- харчові загусники
- харчові фосфати
- харчові солі
- харчові кислоти
- Антиоксиданти харчові, антиокислювачі
- амінокислоти
- Продукція для виробництва кормів
- Бакалія
- Харчові добавки для кондитерської промисловості
- Харчові добавки для м'ясної промисловості
- підсилювачі смаку
- регулятори кислотності
- Сировина для хлібзаводів та пекарень
- соєві протеїни
- Тверді желатинові капсули
- Цукрозамінники та підсолоджувачі
У кошику порожньо!