Фосфати для яловичини
48 грн.
Ціна за 1 кг
Виробник: Европа
Модель: 616274776
Stock Instock

Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 25.

Пропонуємо добре розчинні суміші фосфатів орієнтовані на роботу з м'ясом ВРХ. Склад: Е 450, Е451, Е452. Ці фосфати використовуються для розсолів і всіх ковбас Пропонуємо Вашій увазі - комплексну фосфатную суміш на основі високо розчинних фосфатних груп призначена для виробництва ковбасних і шинкових виробів (в тому числі і для ін'єкцій) продуктів з яловичини. Вона розроблена в слідстві тривалих експериментів, які показали максимальні виходу і найнадійніше утримання вологи на кусковому м'ясі, середньо- і дрібно подрібненому фарші з яловичини. Завдяки якісному вхідній сировині даний продукт вирішує ряд технологічних і економічних рішень: коригує рН, завдяки чому м'ясної білок більш активно підбирає вологу; збільшує вихід готового виробу; надає щільність і одночасно соковитість готового продукту, робить його більш ніжним на смак; добре розчинний навіть у холодній воді; коригує кольороутворення в «м'ясних» виробах; володіє невеликим «консервує ефектом» не злежується в процесі тривалого зберігання, зберігає сипкість; НЕ комкуется при контакті з водою Оптимальне дозування становить 0,4% від маси основної сировини. Максимальна доза 0,7% від маси виходу продукту (вміст кількості фосфатів у перерахунку на P2O5 не повинна перевищувати в продукті 0,4%). Продукт упакований в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25 кг. 4% від маси основної сировини. Максимальна доза 0,7% від маси виходу продукту (вміст кількості фосфатів у перерахунку на P2O5 не повинна перевищувати в продукті 0,4%). Продукт упакований в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25 кг. 4% від маси основної сировини. Максимальна доза 0,7% від маси виходу продукту (вміст кількості фосфатів у перерахунку на P2O5 не повинна перевищувати в продукті 0,4%). Продукт упакований в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25 кг.
Характеристики
вага 25000
упаковка мішок
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре