
48 грн.
Виробник: Европа
Страна производитель: Китай, Европа
Страна производитель: Китай, Европа
Модель: 211054617
Stock Instock
Пропонуємо добре розчинні суміші фосфатів орієнтовані на роботу з м'ясом свинини.
Склад: Е450, Е451, Е452. Ці фосфати використовуються для розсолів і ковбас.
Серед інших пропозицій звертаємо Вашу увагу на комплексну фосфатную суміш на основі високо розчинних фосфатних груп призначена для виробництва ковбасних і шинкових виробів (в тому числі і для ін'єкцій) продуктів зі свинини . Вона розроблена в слідстві тривалих експериментів, які показали максимальні виходу і найнадійніше утримання вологи на кусковому м'ясі, середньо- і дрібно подрібненому фарші свинини.
Завдяки якісному вхідній сировині даний продукт вирішує ряд технологічних і економічних рішень:
коригує рН, завдяки чому м'ясної білок більш активно підбирає вологу;
збільшує вихід готового виробу;
надає щільність і одночасно соковитість готового продукту, робить його більш ніжним на смак;
добре розчинний навіть у холодній воді;
коригує кольороутворення в «м'ясних» виробах;
володіє невеликим «консервує ефектом»
не злежується в процесі тривалого зберігання, зберігає сипкість;
НЕ комкуется при контакті з водою
Оптимальне дозування становить 0,4% від маси основної сировини. Максимальна доза 0,7% від маси виходу продукту (вміст кількості фосфатів у перерахунку на P2O5 не повинна перевищувати в продукті 0,4%).
Продукт упакований в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25 кг.
Склад: Е450, Е451, Е452. Ці фосфати використовуються для розсолів і ковбас.
Серед інших пропозицій звертаємо Вашу увагу на комплексну фосфатную суміш на основі високо розчинних фосфатних груп призначена для виробництва ковбасних і шинкових виробів (в тому числі і для ін'єкцій) продуктів зі свинини . Вона розроблена в слідстві тривалих експериментів, які показали максимальні виходу і найнадійніше утримання вологи на кусковому м'ясі, середньо- і дрібно подрібненому фарші свинини.
Завдяки якісному вхідній сировині даний продукт вирішує ряд технологічних і економічних рішень:
коригує рН, завдяки чому м'ясної білок більш активно підбирає вологу;
збільшує вихід готового виробу;
надає щільність і одночасно соковитість готового продукту, робить його більш ніжним на смак;
добре розчинний навіть у холодній воді;
коригує кольороутворення в «м'ясних» виробах;
володіє невеликим «консервує ефектом»
не злежується в процесі тривалого зберігання, зберігає сипкість;
НЕ комкуется при контакті з водою
Оптимальне дозування становить 0,4% від маси основної сировини. Максимальна доза 0,7% від маси виходу продукту (вміст кількості фосфатів у перерахунку на P2O5 не повинна перевищувати в продукті 0,4%).
Продукт упакований в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25 кг.
Характеристики | |
упаковка | 25 кг |
Категорії
Кошик
Aккаунт
Пошук
Останні переглянуті
Вгору
Усі категорії
×
- добрива
- промислова хімія
- Сировина для косметики і побутової хімії
- Фармацевтичні та ветеринарні субстанції, вітаміни
-
Харчова хімія
- емульгатори
- консерванти
- Харчові і кормові добавки
- харчові загусники
- харчові фосфати
- харчові солі
- харчові кислоти
- Антиоксиданти харчові, антиокислювачі
- амінокислоти
- Продукція для виробництва кормів
- Бакалія
- Харчові добавки для кондитерської промисловості
- Харчові добавки для м'ясної промисловості
- підсилювачі смаку
- регулятори кислотності
- Сировина для хлібзаводів та пекарень
- соєві протеїни
- Тверді желатинові капсули
- Цукрозамінники та підсолоджувачі
Кошик
×
У кошику порожньо!
Пошук
×
Переглянуті товари
×