Функціональна суміш для ковбас
82 грн.
Виробник: Haifa Group
Страна производитель: Израиль
Страна производитель: Израиль
Модель: 795968479
Stock Instock
Функціональна суміш для ковбас

Для створення стабільної білково-жирової емульсії потрібно хороший стабілізатор. Наш магазин запропонує вам широкий вибір таких емульгаторів для випуску ковбасних виробів з різними консистенції, гідратацією, здатністю зв'язувати жири і ступенем стабілізації.

Що таке ковбасна суміш?

Ковбасна або функціональна суміш - що це? Це стабілізатор, який надає фаршу потрібну консистенцію і зберігає її. Існує 5 видів емульгатора, з відмінними один від одного властивостями:


Функціональна суміш, яка робить жирову емульсію густий і еластичною, як пластилін. Вона коштує не надто дорого і повністю виправдовує свою ціну.
Стабілізатор, який робить фарш більш легким, що нагадує крем. Але після термічної обробки він злегка ущільнюється.
Ще одна функціональна суміш допоможе зробити вміст для виготовлення ковбасних виробів дуже щільним. Вона застосовується більше для виготовлення не ковбаси, а виробів на зразок штучної шинки або шпику.
Якщо необхідно присадити жир і не дати йому зібратися в одному місці - використовують інший вид функціональної суміші. У ньому більше білка, який частково зв'яже жирову складову.
Для того, щоб зробити м'ясовмісну виріб менш жирним, використовують спеціальний емульгатор. Він не дасть виступити жирової частини крізь оболонку, прибере патьоки від бульйону, який додається в ковбасний фарш, поліпшить його якість.


Вибір буде залежати від очікуваного результату і поставленого завдання. Але будь-яка суміш функціональна з перерахованих вище відрізняється відмінною якістю і лояльною ціною.

Що ще може запропонувати наш магазин?

Якщо серед готових сумішей нічого підходящого знайти не вдалося - можна скласти стабілізатор, відповідний вашим вимогам. Для цього варто звернутися до наших менеджерів і описати характеристики, яким він повинен повністю відповідати.

Ми готові запропонувати не тільки готові емульгатори, але і стабілізуючі суміші для різних сфер промисловості, а також окремі компоненти для самостійного складання консервантів , стабілізаторів і емульгаторів. Серед них цитрати, камедь різного походження (ріжкового дерева, тари, гуарова, ксантанова), ГДЛ, целюлоза карбоксиметил, фосфатні речовини, натрію альгінат, волокна харчові і так далі. Будь-який товар супроводжується точними вказівками, які стосуються технології застосування. Надається повний список документів, які повинні його супроводжувати.

Функціональна суміш в ковбасі, інші емульгуючі і стабілізуючі речовини продаються за низькими цінами, але не на шкоду якості, а за рахунок великих закупівель безпосередньо на підприємстві-виробнику. Висока якість пояснюється, по-перше, відмінною якістю вихідної сировини, а, по-друге, майстерністю фахівців-технологів, які змішують його згідно з усіма правилами.

Термін зберігання продукції - 24 місяці в належних умовах і в фабричній упаковці. Відпустка товару проводиться в мішках з багатошарового паперу зі спеціальним вкладишем з поліпропілену для контролю рівня вологості. Вага упаковки - 25 кг.

Наші фахівці проконсультують вас з питань вибору складових для функціональних сумішей і не тільки. Для випуску по-справжньому якісної продукції необхідно вибрати складові правильно. Для цього варто звернутися до менеджерів або технологам нашого магазину за детальною консультацією.

Замовити: (050) 495-37-71

Основне застосування суміші:

для шприцювання, а також в розсоли для тумблирования і маринади для різних видів м'яса і птиці.

Швидко розчиняється в воді

Збільшує вихід готової продукції.

Вологоутримуючий агент

Покращує структуру і смакові якості продукту.

Виключає втрату поживних елементів при довгостроковому зберіганні зберіганні готового продукту і запобігає окисленню.

Дозування: 300 - 500 гам на 100 кг

Зверніть увагу! наша суміш кошерний і халлальний продукт.
Характеристики
склад Функціональна суміш для ковбас для створення стабільної білково-жирової емульсії з різними консистенції, гідратацією, здатністю зв'язувати жири і ступенем стабілізації
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре