Глюкоза харчова (декстроза)
40 000 грн.
Ціна за 1 тонна
Виробник: Polmlek
Країна виробник: Польша
Модель: 220671705
Stock Instock

Пропонована харчова глюкоза, купити яку в інтернет магазині«MegaChem & raquo; можна вже сьогодні, є затребуваною харчовою добавкою. Завдяки універсальності і нешкідливості в допустимих межах виноградний цукор використовується в багатьох сферах сучасної промисловості. Речовина являє собою моносахарид, популярний замінник цукру, важливе джерело енергії для організму людини або тварини.

у природі декстроза, купити яку ви можете з доставкою по Україні, утворюється в рослинах в процесі фотосинтезу, під впливом вуглекислоти і сонячних променів. Для промислових цілей виноградний цукор отримують біологічною та фізико-хімічною обробкою крохмалю. Випускають глюкозу у 2-х видах - рідкому і дрібнокристалічному. У нашому online магазині купити декстрозу пропонується в порошкоподібній формі.

Висока якість харчової добавки підтверджується сертифікатами відповідності. Якщо ви шукаєте, де купити глюкозу харчову з оперативною доставкою по Києву, Одесі, Харкову, іншим містам України, з гарантією, в необхідній кількості, за вигідною вартістю, то звертайтеся в «MegaChem». На великі оптові партії надаються суттєві знижки. Замовлену продукцію Ви отримуєте в обумовлені терміни.

Властивості

кристалічна декстроза є органічною сполукою, 6-атомним моносахаридом. Зустрічається в соках з натуральних ягід і фруктів, меді. У чистому вигляді глюкозу вперше виділили з виноградного соку, що стало причиною появи другої поширеної назви речовини-виноградний цукор. Серед основних властивостей декстрози відзначають:

· безбарвність кристалів, відсутність запаху;

· солодкуватий смак;

· можливість відновлення в 6-атомний спирт;

· можливість утворення різних кислот при процесах окислення (глюконової, глюкарової, глюкуронової);

· розчинність у воді, інших рідинах;

· забезпечення активного надходження в клітини організму енергії, Стимуляція інтенсивності процесів метаболізму;

· підвищення здатності організму переносити низькі температури;

· здатність регідратації організму, виведення токсинів;

· високу калорійність;

· хорошу засвоюваність;

· здатність знімати втому;

· здатність підтримки оптимального енергетичного балансу в організмі;

· прискорення окислювально-відновних процесів в різних середовищах;

· збільшення твердості продукції, зниження точки замерзання.

щоб купити глюкозу харчову Київ, герметично упаковану в багатошарові паперові мішки з поліетиленовою прокладкою, вам достатньо оформити замовлення в інтернет каталозі«MegaChem & raquo;.

Отримання глюкози ДЛЯ ПРОМИСЛОВИХ ЦІЛЕЙ

сировиною для отримання глюкози може бути крохмаль – кукурудзяний, пшеничний, рисовий, картопляний. Існує 2 поширених способу отримати декстрозу: кислотний або ферментативний гідроліз крохмалю.

Кислотний гідроліз

1. Готують суспензію з води і крохмалю з концентрацією 30-40%;

2. Знижують рівень рН мінімум до 2;

3. При підвищеному тиску, а також під впливом t 160С за кілька хвилин відбувається гідроліз крохмальної суспензії;

4. В отриману суміш додають карбонат натрію-нейтралізуючий реагент, що зупиняє реакцію;

5. Рівень кислотно-лужного балансу підвищується до 5.5;

6. Нерозчинні суміші видаляються шляхом фільтрування або прогонкою через центрифугу;

7. Розчинні суміші видаляються із застосуванням іонообмінних смол або активованого вугілля;

8. Кінцевий розчин знебарвлюється, випаровується до рідкого або твердого стану (в залежності від потреб).

Ферментативний гідроліз

даний спосіб на сьогодні є найбільш оптимальним, дозволяє підвищити конверсію, отримати менш в'язку і більш солодку консистенцію з високим вмістом глюкози, відрегулювати вміст декстрози і мальтози в кінцевому продукті.

1. Рівень рН підвищується до 6, T суміші знижується до 70С;

2. Додаються ферменти, вибрані відповідно до характеристик необхідного складу;

3. Деактивація дії ферментів здійснюється після закінчення процесу гідролізу шляхом зміни рівня рН або нагріванням.

для повністю ферментативного процесу отримання глюкози, що дозволяє найбільш точно контролювати вуглеводний склад і ступінь конверсії, параметри виробництва дещо змінюються:

· рівень кислотності крохмальної суспензії доводять до 6.5;

· температура суспензії на 10 хвилин підвищується до 107с;

· потім t знижується до 95С і розчин витримується 2 години;

· проводиться вторинний ферментативний гідроліз за аналогією з кислотним.

Застосування

харчова

Характеристики
склад глюкоза
упаковка мішок паперовий
Форма випуску порошок
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре