Харчова глюкоза (декстроза)
25 грн.
Виробник: Polmlek
Страна производитель: Польша
Страна производитель: Польша
Модель: 220671705
Stock Instock
яку в інтернет магазині« MegaChem »можна вже сьогодні, є затребуваною харчовою добавкою. Завдяки універсальності і нешкідливості в допустимих межах виноградний цукор використовується в багатьох сферах сучасної промисловості. Речовина являє собою моносахарид, популярний замінник цукру , важливе джерело енергії для організму людини або тварини.

У природі декстроза, купити яку ви можете з доставкою по Україні, утворюється в рослинах в процесі фотосинтезу, під впливом вуглекислоти і сонячних променів. Для промислових цілей виноградний цукор отримують біологічної та фізико-хімічною обробкою крохмалю. Випускають глюкозу в 2 -х видах - рідкому і дрібнокристалічному. У нашому online магазині купити декстрозу пропонується в порошкоподібної формі.

Висока якість харчової добавки підтверджується сертифікатами відповідності. Якщо ви шукаєте, де купити глюкозу харчову з оперативною доставкою по Києву, Одесі, Харкову, іншим містам України, з гарантією, в необхідній кількості, за вигідною вартості, то звертайтеся в« MegaChem ». На великі оптові партії надаються істотні знижки. замовлену продукцію ви отримуєте в обумовлені терміни.

Властивості

Кристалічна глюкоза є органічною сполукою, 6-атомним моносахаридом. Зустрічається в соках з натуральних ягід і фруктів, меді. У чистому вигляді глюкозу вперше виділили з виноградного соку, що стало причиною появи другого поширеного назви речовини - виноградний цукор. Серед основних властивостей глюкози відзначають:

·         безбарвність кристалів, відсутність запаху;

·         солодкуватий смак;

·         можливість відновлення в 6-атомний спирт;

·         можливість утворення різних кислот при процесах окислення (глюконовой, глюкаровой, глюкуроновою);

·         розчинність в воді, інших рідинах;

·         забезпечення активного надходження в клітини організму енергії, стимуляція інтенсивності процесів метаболізму;

·         підвищення здатності організму переносити низькі температури; < / Span>

·         здатність регидратации організму, виведення токсинів;

·         високу калорійність;

·         хорошу засвоюваність;

·         здатність знімати втому;

·         спроможність підтримки оптимального енергетичного балансу в організмі;

·         прискорення окисно-відновних процесів в різних середовищах;

·         збільшення твердості продукції, зниження точки замерзання.

Щоб купити глюкозу харчову Київ , герметично упаковану в багатошарові паперові мішки з поліетиленовою прокладкою, вам достатньо оформити замовлення в інтернет каталозі« MegaChem ».

Отримання глюкози для промислових цілей

Сировиною для отримання глюкози може бути крохмаль - кукурудзяний, пшеничний, рисовий, картопляний. Існує 2 найпоширеніші способи отримати декстрозу: кислотний або ферментативний гідроліз крохмалю.

      Готують суспензію з води і крохмалю з концентрацією 30-40%;

2.       Знижують рівень рН мінімум до 2;

3.       При підвищеному тиску, а також під впливом t 160С за кілька хвилин відбувається гідроліз крохмальної суспензії;

4.       В отриману суміш додають карбонат натрію - нейтралізує реагент, який зупиняє реакцію;

5.       Рівень кислотно-лужного балансу підвищується до 5.5;

6.       Нерозчинні суміші видаляються шляхом фільтрування або прогоном через центрифугу;

7.       Розчинні суміші видаляються із застосуванням іонообмінних смол або активованого вугілля; < / Span>

8.       Даний спосіб на сьогодні є найбільш оптимальним, дозволяє підвищити конверсію, отримати менш в'язку і більш солодку консистенцію з високим вмістом глюкози, відрегулювати зміст глюкози і мальтози в кінцевому продукті.

1.       Рівень рН підвищується до 6, t суміші знижується до 70С;

2.       Додаються ферменти, обрані відповідно до характеристиками необхідного складу;

3.       Деактивация дії ферментів здійснюється після закінчення процесу гідролізу шляхом зміни рівня рН або нагріванням.

Для повністю ферментативного процесу отримання глюкози, що дозволяє найбільш точно контролювати вуглеводний склад і ступінь конверсії, параметри виробництва дещо змінюються:

·         < vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap; ">         температура суспензії на 10 хвилин підвищується до 107с;

·         потім t знижується до 95 ° С і розчин витримується 2 години;

· < / Span>         проводиться вторинний ферментативний гідроліз по аналогії з кислотним.

Застосування

Виробництво харчових продуктiв Виробництво харчових продуктiв Виробництво харчових продуктiв

Характеристики
склад глюкоза
упаковка мішок паперовий
Форма випуску порошок

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре