Глюкозно-фруктозний сироп
Нет в наличии
24 000 грн.
Ціна за 1 тонна
Виробник: собств
Країна виробник: Украина
Модель: 616276543
Stock Нет в наличии

Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 100.

КРОХМАЛЬ ТА ІНШІ Харчові добавки Додаткова інформація про відвантаження:
Глюкозно-фруктозний сироп відпускається наливом або фасованим в барабани. Глюкозно-фруктозний сироп фасується в картонно-навивні барабани по 60 кг (720кг на палеті) або 50кг (800кг на палеті). Мінімальна партія 1 палета. Глюкозно-фруктозний сироп можна придбати зі складів у Дніпропетровську, Києві та Львові. Технологія виробництва:
Глюкозно-фруктозний сироп - це натуральне підсолоджувальних речовин, отримане з кукурудзи шляхом послідовного ферментативного розрідження і оцукрювання крохмалю до високоглюкозного сиропу, і перетворенням частини глюкози у фруктозу, сироп необхідно чистити акти вировано вугіллям і іонообмінні смоли, знезаражуван вают на бактерицидних фільтрах з розміром пір 0,45 мкм і концентрують. До складу ГФС 10 входить глюкоза, фруктоза, дисахарид мальтози і вищі цукру, сироп не містить в своєму складі штучних або синтетичних речовин, а також харчових добавок. При виробництві не використовується генетично модифікована сировина, а одержуваний сироп має незмінно гарантовану якість. Застосування:
ГФС 10 об'єднує в собі властивості патоки і глюкозно-фруктозного сиропу, так як містить до 10% фруктози. Низька в'язкість, по височини солодкість і прекрасні антікрісталлізаціонние свій ства дозволяють з успіхом використовувати цей продукт для заміни патоки і, частково, цукру для виробництва жувальної караме чи, пастило-мармеладної групи, помадних і кремових начинок. Завдяки своїм унікальним властивостям продовжувати термін зберігання продуктів, він знаходить застосування при виробництві цілого ряду борошняних кондитерських виробів, а також може використовуватися для глазурування. Упаковка і зберігання:
Споживачеві сироп може доставлятися автомобільними цістер нами, бочками, бідонами, картонно-навивні барабанами місткістю: 25, 50, 200 л, ємностями 1 м3, призначеними для використання в харчовій промисловості. Автомобільні цистерни пломбують, бочки, бідони, ємності закупорюють. При перевезенні автомобільним транспортом (патоковозамі), сі роп заливається в секційну термоцистерни ємністю 25 тонн при температурі 32 ... 35ºС, при цьому температурні втрати в навколишнє середовище складають: влітку - не більше 1 º, взимку - не більше 2 ... 3ºС. Залежно від погоди температура УКРІНФОРМ при за грузке може варіюватися. Для довгострокового зберігання сиропу необхідно передбачити ізольовані ємності з нержавіючої сталі з зовнішнім елек тричних підігрівом (для підігріву можна використовувати і водяні сорочки) при температурі 28 ... 35ºС. Обігрів розраховується таким чином, щоб виключити втрати тепла в вироб вальних приміщення або навколишнє середовище, в разі, якщо зберігання запроектовано на відкритому повітрі. Якісні показники: Фізико-хімічні властивості декстрозних еквівалент 65 Показник заломлення (20ºС) 1,4823 ... 1,4876 Щільність, кг / дм3 (20ºС) 1,3878 ... 1,3996 В'язкість, СПЗ (40ºС) 770 ... 800 Кольори (од. RBU), не більше 25 Сухі речовини 75,0 ... 77,0 Масова частка SO2, мг / кг <2 рН 4,0 ... 6,0 Масова частка золи,%, не більше 0,1 Калорійність / 100 г 307 щоб виключити втрати тепла в вироб вальних приміщення або навколишнє середовище, в разі, якщо зберігання запроектовано на відкритому повітрі. Якісні показники: Фізико-хімічні властивості декстрозних еквівалент 65 Показник заломлення (20ºС) 1,4823 ... 1,4876 Щільність, кг / дм3 (20ºС) 1,3878 ... 1,3996 В'язкість, СПЗ (40ºС) 770 ... 800 Кольори (од. RBU), не більше 25 Сухі речовини 75,0 ... 77,0 Масова частка SO2, мг / кг <2 рН 4,0 ... 6,0 Масова частка золи,%, не більше 0,1 Калорійність / 100 г 307 щоб виключити втрати тепла в вироб вальних приміщення або навколишнє середовище, в разі, якщо зберігання запроектовано на відкритому повітрі. Якісні показники: Фізико-хімічні властивості декстрозних еквівалент 65 Показник заломлення (20ºС) 1,4823 ... 1,4876 Щільність, кг / дм3 (20ºС) 1,3878 ... 1,3996 В'язкість, СПЗ (40ºС) 770 ... 800 Кольори (од. RBU), не більше 25 Сухі речовини 75,0 ... 77,0 Масова частка SO2, мг / кг <2 рН 4,0 ... 6,0 Масова частка золи,%, не більше 0,1 Калорійність / 100 г 307
Характеристики
склад сироп глюкозно фруктозний
Тип крохмаль
упаковка 50 кг
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре