глютен пшеничний
68 грн.
Виробник: Cargill
Страна производитель: Польша
Модель: 616275409
Stock Instock
Глютен пшеничний 77,5% білок, виготовлений на виробничих потужностях "Cargill", Польща https://www.cargill.com.pl/en/home мішки нетто 25 кг

Ціну для оптової закупівлі уточнюйте в відділі продажів, паспорт якості скачати можна в низу сторінки.

Суха пшенична клейковина

Її ще називають пшеничним білком або глютеном. Ця добавка дозволяє істотно підвищити якість борошна, і, отже, виробів з неї - макаронів, хліба, булок, іншої випічки. Вона не підганяє показники борошна під прийняті стандарти, а робить її насправді якісної і зберігає поживну цінність виробленої продукції.

Для чого потрібен пшеничний білок?

Така добавка як суха пшенична клейковина служить джерелом білка, якого дуже не вистачає людському організму. Його цілком достатньо в борошні вищого сорту. Але несприятливі погодні та екологічні умови призводять до того, що пшениця і жито, придатні для вироблення такого борошна, виростають далеко не скрізь. Отже, їх не вистачає для отримання достатньої кількості продукції з потрібним відсотком рослинного білка.

У підсумку приблизно близько 70% борошна потребує збагачення глютеном. Без нього не вийде хліб і хлібобулочні вироби високої якості, макарони, які тримають форму, а також смачна випічка. Клейковина пшенична суха, ціна якої в принципі невисока, застосовується навіть на м'ясопереробному виробництві для створення делікатесів і напівфабрикатів. Справа в тому, що частина білка руйнується в процесі переробки м'яса і найдешевший спосіб підвищити смакові якості і заповнити кількість білка - додати невелику дещицю пшеничного сухої клейковини. До речі, господині роблять приблизно те ж саме, додаючи в домашній фарш розмочений білий батон для більш смачних і якісних котлет.

Плюси використання глютену на різних виробництвах

Якщо враховувати, що клейковина пшенична суха - це чистий білок, то його застосування дає можливість контролювати якість продукції, що випускається кінцевої продукції ще на стадії корекції сировини. Не страшні навіть нестабільні умови вирощування зернових культур. До того ж є й інші переваги: ​​

· Великий діапазон застосування пшеничного сухої клейковини. виробництва, випускають макаронні вироби, безпосередньо борошно, хлібозаводи, приватні пекарні і навіть м'ясопереробні комбінати дуже зацікавлені у високій якості своєї продукції. А збагачення пшеничним білком піде їй, а значить і кінцевим споживачам, на користь. Підвищуються не тільки смакові якості, але і термін зберігання продукції.

· Підвищення якості при додаванні глютену не формальне. Тобто присутня не підгонка під хімічні стандарти, а дійсне поліпшення смаку і інших властивостей. Чи задоволені і фахівці зі стандартизації, і покупці.

· Пшеничний білок може увібрати в себе води втричі більше власного кількості, тому він незамінний при виробництві хлібобулочних виробів. Це відмінний смак для споживача і реальна економія для виробника. До того ж, і підвищення терміну зберігання продукції також вигідно для обох сторін. Наприклад, застосування вакуумних упаковок дасть можливість зберегти ті ж хлібобулочні вироби 25-30 днів. Відмінна альтернатива сухарів при далекому поході або неможливості купити свіжий хліб при несприятливих погодних умовах у віддаленому селищі.

Брак білка в організмі в першу чергу впливає на м'язи - вони стають в'ялими. Тому виробники намагаються, щоб продукти, в яких його недостатньо, були збагачені пшеничним глютеном. Це позитивно впливає на здоров'я, адже макаронні вироби високого класу приємніше купувати і вживати в їжу, ніж ті, які стають суцільним грудкою при приготуванні.

Застосування глютену забезпечить високу якість, незважаючи на погодні умови, неідеальну екологію та інші фактори. З його допомогою можна налагодити економічний випуск високоякісної продукції, що вплине на її кінцеву вартість самим позитивним чином.


Характеристики
вага 25000.0 г
склад Глютен пшеничний 77,5% білок, виготовлений на виробничих потужностях "Cargill", Польща https://www.cargill.com.pl/en/home мішки нетто 25 кг
упаковка мішок
Форма випуску порошок
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре