камедь ксантану
76 грн.
Виробник: Fufeng Group
Страна производитель: Китай
Страна производитель: Китай
Модель: 200028510
Stock Instock
Основні властивості і сфера застосування ксантанової камеді

Стабілізатор камедь ксантанова - відноситься до групи стабілізаторів, які синтезуються шляхом ферментації штаму бактерії Xanthomonas campestris.

Камедь ксантанова: властивості

Хімічна субстанція виробляється методом аеробного бродіння джерело азоту в концентрованому водному розчині вуглеводів. Надалі хімічна середу проходить процес пастеризації, а також очищається методом мікрофільтрації або осідає спиртом.

Ксантанова камедь оптом - відмінний варіант безпечного для здоров'я натурального згущувача. Розчин ксантану має високу стійкість до впливу лугів, ферментів, ПАВов, спиртів, а також різних кислот (за винятком соляної). Він зберігає початкові властивості навіть при впливі високої (до 120oС) і низькою (-18oС) температури.

Напевно у вас виникне питання - як використовувати ксантанову камедь для виробництва різних типів продукції? Пам'ятайте, що всі основні хімічні властивості ксантану піддаються корекції в залежності від зміни умов життєдіяльності бактерій в процесі ферментації.

Ланцюг даного полімеру абсолютно ідентична молекулі целюлози. Ксантанової камеді характерні показники в'язкості і псевдопластичні рідини в межах від 2 до 12. Завдяки цим властивостям речовина продовжує терміни зберігання продуктів харчування і косметики, надає їм відмінну густу текстуру.

Камедь ксантанова в косметиці і харчовій промисловості

Ви точно бачили її на упаковці продуктів харчування під назвою Е415. Ця субстанція часто застосовується як гелеутворювач, загущувач і стабілізатор, вона необхідна для:

· посилення еластичності, в'язкості;

· надання пластичності і однорідності консистенції;

· зменшення втрати вологи продуктом під час термічної обробки, подальшого його зберігання і транспортування.



ксантановий камедь купити варто підприємствам хлібобулочної промисловості - харчова добавка Е415 часто додається в тісто при нестачі клейковини в борошні. Завдяки їй тісто стане більш в'язким і клейким, буде краще тримати форму. Додавання її в різні салатні соуси і майонези дозволяє поліпшити связиваемость жирової емульсії і яєчних жовтків штучного походження.

Стабілізатор ксантановая камедь володіє одним значною перевагою - він значно збільшує в'язкість продукції при мінімальному додаванні (його необхідно не більше 1% від загальної маси продукту). Саме тому речовина економічно витрачається при демонстрації незмінно високу ефективність.

Добавка часто зустрічається в косметичних продуктах - бальзами-кондиціонери, шампунях, лосьйонах, кремах для обличчя, зубних пастах. На камедь ксантанову ціна цілком доступна. Її головною перевагою є можливість використання для виробництва натуральної та веганскої косметики - вона не містить сполук синтетичного або тваринного походження. <
Характеристики
Кількість в упаковці 25
склад ксантан
Тип Загущувач
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре