Кокамідопропіламіноксид 30%
30 грн.
Ціна за 1 кг
Виробник: Аминохим
Модель: 1041236382
Stock Instock

Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 220.

Кокамідопропіламіноксид 30% (Cocamidopropylamine Oxide)


синоніми: лаурилдиметиламінооксид, ТС-САО 30, Amphotensid COX/C, Оксамін 300, ТВАЛАМ П18.


Упаковка: бочки 220 кг,


виробництво: ТОВ «Амінохім»

Серед ПАРів, які широко використовуються в різних сферах промисловості, один з найбільш використовуваних кокоамідопропіламіноксид або САРАО (для позначення використовуються обидві назви).

Кокамідопропіламіноксид: властивості та особливості речовини

Візуально цей вид амфотерного неіоногенного ПАР виглядає як напівпрозора рідина. Вона відрізняється жовтуватим відтінком (варіюється від насиченого до ледь помітного жовтого). У більш ніж 60 різних косметичних складах можна зустріти кокамідопропіламіноксид, оскільки він дозволений до використання у засобах догляду за шкірою, тілом та волоссям, як дорослих, так і дітей згідно з директивою ЄС. Залежно від типу засобу, виготовлення якого використовують САРАО, його концентрація варіюється від 0,07% і до 4,0%.

Речовина має делікатні властивості, тому її і додають як щадний ПАР в різні види косметичних засобів. Особливість його дії полягає в тому, що кокоамідопропіламіноксид забезпечує більш якісне змішування частинок води з частинками бруду та масел для того, щоб краще їх змити. Цей ПАР покращує піноутворення – піна в засобах, де є САРАО, густіша і ніжніша, ніж у косметиці, де його немає.

Більш того, цей амфотерний катіонний неіоногенний ПАР не вступає в реакцію взаємодії з кислотами і жорсткою водою, а також має непоганий антистатичний ефект.

Кокамідопропіламіноксид: застосування в різних галузях

Ви можете зустріти речовину у складі:

· Різних засобів з автохімії. Їх виробники використовують САРАО як добавку до реагентів, що містять луги та хлор.

· Препаратів, призначених для боротьби з комахами-шкідниками у сільському господарстві та будівництві.

· У засобах по догляду за шкірою, волоссям та тілом. Застосування кокамідопропіламіноксиду в косметиці пояснюється тим, що цей ПАР знижує інтенсивність згубного впливу на шкіру інших видів поверхнево-активних речовин. Зустріти його можна в зубних пастах, пінах для ванн, шампунях, гелях для душу.

Незважаючи на те, що цей вид ПАР дозволено використовувати в косметиці, з ним варто бути особливо обережним. Перевищення концентрації САРАО призводить до сильної алергічної реакції на шкірних покривах та слизовій оболонці очей.

У нашому інтернет-магазині ви завжди можете купити кокамідопропіламіноксид онлайн з оперативною доставкою до вашого населеного пункту.

Характеристики
Вага упаковки бочки 220 кг
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре