Кокамідпропілбетаін
41 грн.
Ціна за 1 кг
Виробник: ECHO CHEM SDN BHD
Країна виробник: Малайзия
Модель: 971491180
Stock Instock

Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 200.

Кокамідпропілбетаін
Виробництво: ECHO CHEM SDN BHD
Тара: 200 кг
Кокамідпропілбетаін або лаурамідопропілбетаін - амфолітнимі поверхнево-активна речовина. Порошкоподібна речовина не має різкого, специфічного запаху і відрізняється високою розчинністю в гліцерині і водному середовищі. Отримання кокамідопропілбетаїн відбувається з масла кокоса, що дозволяє вважати його екологічно чистим інгредієнтом і застосовувати для створення натуральних косметичних засобів. Оскільки речовина відносять до амфолітнимі, він проявляє себе по-різному, в залежності від середовища. У лугах проявляється як аніонний ПАР, а в кислому середовищі - катіонна поверхнево-активна.
Властивості в різних засобах
Кокамідопропілбетаїн в косметиці застосовують, завдяки його м'якому впливу на шкіру. Інгредієнт у складі засобів не викликає подразнень і алергічних реакцій, чи не порушує природний гідро-ліпідний баланс шкіри, не пересушує її.
Крім цього, речовина використовують і для додання і регуляції в'язкості емульсій, поліпшення піноутворення різних засобів. В продукції для догляду за волоссям грає роль антістатіка і входить до складу кондиціонерів.
Продукція з кокамідопропілбетаїн в складі
Кокамідопропілбетаїн входить до складу різної косметичної і побутової продукції:
· Гелевидні кошти і рідкі мила.
· пенообразной і миючі засоби для шкіри обличчя.
· Продукція для прийняття ванн (піна, бомбочки).
Характеристики
вага 200.0 кг
Тип засобу ПАР
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре