48 грн.
Overview
На базі цих компонентів, в процесі тривалих експериментів і випробувань нами були розроблені високоякісні фосфатні суміші, які показали максимально усереднені виходу і найнадійніше утримання вологи на кусковому м'ясі, середньо- і подрібнену фарші з я...
На базі цих компонентів, в процесі тривалих експериментів і випробувань нами були розроблені високоякісні фосфатні суміші, які показали максимально усереднені виходу і найнадійніше утримання вологи на кусковому м'ясі, середньо- і подрібнену фарші з яловичини, свинини, курки та індички, а також їх комбінацій . Препарати протестовані на м'ясопереробних підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими фосфатними сумішами.
Особливістю пропонованих нами фосфатних систем є їх дуже хороша розчинність, що якісно виділяє їх в порівнянні з іншими аналогічними продуктами на ринку фосфатів і дозволяють використовувати їх не тільки для ковбасних виробів, м'ясних консервів, напівфабрикатів але і для розсолів (цільном'язові і шинкові вироби)! При контакті з водою і незначному помішуванні наші продуті моментально розчиняються, і відповідно починають працювати. Другий позитив - це відсутність злежування і грудкуваті грудкуваті фосфатів, що дозволяє їх з успіхом використовувати не тільки м'ясопереробним підприємствам, але і виробникам сухих харчових композицій !!!
Дані продукти можна використовуватися як варіант регулювання кислотності при виробництві м'ясопродуктів . Вони створюють певну кислотність фаршу, і взаємодіє з м'ясними білками, що дозволяє їм прийняти на себе певну кількість вологи. Використання фосфатів в значній мірі дозволяє отримати більш щільний продукт, поліпшуються емульгуючі і реологічні властивості фаршу, наші фосфати ефективно працюють і як регулятори кольору готових продуктів. Завдяки якісному вхідній сировині, дані продукти вирішує складні технологічні та економічні рішення
і мають ряд істотних переваг:
- коригують рН, завдяки чому м'ясної білок більш активно підбирає вологу;
- надають щільність і одночасно соковитість готового продукту, робить його більш ніжним на смак;
- добре розчиняються навіть у холодній воді;
- коригують кольороутворення в «м'ясних» виробах;
- володіє невеликим «консервує ефектом»
- не злежується в процесі тривалого зберігання, зберігає сипкість;
- Чи не грудок при контакті з водою <
Особливістю пропонованих нами фосфатних систем є їх дуже хороша розчинність, що якісно виділяє їх в порівнянні з іншими аналогічними продуктами на ринку фосфатів і дозволяють використовувати їх не тільки для ковбасних виробів, м'ясних консервів, напівфабрикатів але і для розсолів (цільном'язові і шинкові вироби)! При контакті з водою і незначному помішуванні наші продуті моментально розчиняються, і відповідно починають працювати. Другий позитив - це відсутність злежування і грудкуваті грудкуваті фосфатів, що дозволяє їх з успіхом використовувати не тільки м'ясопереробним підприємствам, але і виробникам сухих харчових композицій !!!
Дані продукти можна використовуватися як варіант регулювання кислотності при виробництві м'ясопродуктів . Вони створюють певну кислотність фаршу, і взаємодіє з м'ясними білками, що дозволяє їм прийняти на себе певну кількість вологи. Використання фосфатів в значній мірі дозволяє отримати більш щільний продукт, поліпшуються емульгуючі і реологічні властивості фаршу, наші фосфати ефективно працюють і як регулятори кольору готових продуктів. Завдяки якісному вхідній сировині, дані продукти вирішує складні технологічні та економічні рішення
і мають ряд істотних переваг:
- коригують рН, завдяки чому м'ясної білок більш активно підбирає вологу;
- надають щільність і одночасно соковитість готового продукту, робить його більш ніжним на смак;
- добре розчиняються навіть у холодній воді;
- коригують кольороутворення в «м'ясних» виробах;
- володіє невеликим «консервує ефектом»
- не злежується в процесі тривалого зберігання, зберігає сипкість;
- Чи не грудок при контакті з водою <
Характеристики | |
склад | Комплексні стабілізуючі фосфатні суміші |
Категорії
Кошик
Aккаунт
Пошук
Останні переглянуті
Вгору
Усі категорії
×
- добрива
- промислова хімія
- Сировина для косметики і побутової хімії
- Фармацевтичні та ветеринарні субстанції, вітаміни
-
Харчова хімія
- емульгатори
- консерванти
- Харчові і кормові добавки
- харчові загусники
- харчові фосфати
- харчові солі
- харчові кислоти
- Антиоксиданти харчові, антиокислювачі
- амінокислоти
- Продукція для виробництва кормів
- Бакалія
- Харчові добавки для кондитерської промисловості
- Харчові добавки для м'ясної промисловості
- підсилювачі смаку
- регулятори кислотності
- Сировина для хлібзаводів та пекарень
- соєві протеїни
- Тверді желатинові капсули
- Цукрозамінники та підсолоджувачі
Кошик
×
У кошику порожньо!
Пошук
×
Переглянуті товари
×