Комплексні стабілізуючі фосфатні суміші
48 грн.
Виробник: Европа
Страна производитель: Евро Союз
Страна производитель: Евро Союз
Модель: 200028544
Stock Instock
На базі цих компонентів, в процесі тривалих експериментів і випробувань нами були розроблені високоякісні фосфатні суміші, які показали максимально усереднені виходу і найнадійніше утримання вологи на кусковому м'ясі, середньо- і подрібнену фарші з яловичини, свинини, курки та індички, а також їх комбінацій . Препарати протестовані на м'ясопереробних підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими фосфатними сумішами.

Особливістю пропонованих нами фосфатних систем є їх дуже хороша розчинність, що якісно виділяє їх в порівнянні з іншими аналогічними продуктами на ринку фосфатів і дозволяють використовувати їх не тільки для ковбасних виробів, м'ясних консервів, напівфабрикатів але і для розсолів (цільном'язові і шинкові вироби)! При контакті з водою і незначному помішуванні наші продуті моментально розчиняються, і відповідно починають працювати. Другий позитив - це відсутність злежування і грудкуваті грудкуваті фосфатів, що дозволяє їх з успіхом використовувати не тільки м'ясопереробним підприємствам, але і виробникам сухих харчових композицій !!!

Дані продукти можна використовуватися як варіант регулювання кислотності при виробництві м'ясопродуктів . Вони створюють певну кислотність фаршу, і взаємодіє з м'ясними білками, що дозволяє їм прийняти на себе певну кількість вологи. Використання фосфатів в значній мірі дозволяє отримати більш щільний продукт, поліпшуються емульгуючі і реологічні властивості фаршу, наші фосфати ефективно працюють і як регулятори кольору готових продуктів. Завдяки якісному вхідній сировині, дані продукти вирішує складні технологічні та економічні рішення

і мають ряд істотних переваг:

- коригують рН, завдяки чому м'ясної білок більш активно підбирає вологу;

- надають щільність і одночасно соковитість готового продукту, робить його більш ніжним на смак;

- добре розчиняються навіть у холодній воді;

- коригують кольороутворення в «м'ясних» виробах;

- володіє невеликим «консервує ефектом»

- не злежується в процесі тривалого зберігання, зберігає сипкість;

- Чи не грудок при контакті з водою <
Характеристики
склад Комплексні стабілізуючі фосфатні суміші
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре