p>
Кукурудзяний крохмаль - це натуральна речовина, вуглеводний полімер, який складається з двох структурно різних фракцій амілози і амілопектину з загальною формулою (C6H10O6) n . Технологічний процес отримання крохмалю кукурудзяного складається з наступних етапів: p>
p >
замочування кукурудзяного зерна для виділення екстрактивних речовин; p>
< Сухий кукурудзяний крохмаль повинен зберігатися в добре провітрюваних, чистих складських приміщеннях без сторонніх запахів. Крохмаль повинен зберігатися при температурі не вище 40ºС і відносній вологості не вище ніж 75%. & Nbsp; p>
p>
Гарантійний термін придатності до споживання сухого кукурудзяного крохмалю при зберіганні в нормативних умовах - два роки з дня виготовлення. p>
p >
Якісні показники: & nbsp;
Характеристики | |
склад | крохмаль |
Тип | крохмаль |
- добрива
- промислова хімія
- Сировина для косметики і побутової хімії
- Фармацевтичні та ветеринарні субстанції, вітаміни
-
Харчова хімія
- емульгатори
- консерванти
- Харчові і кормові добавки
- харчові загусники
- харчові фосфати
- харчові солі
- харчові кислоти
- Антиоксиданти харчові, антиокислювачі
- амінокислоти
- Продукція для виробництва кормів
- Бакалія
- Харчові добавки для кондитерської промисловості
- Харчові добавки для м'ясної промисловості
- підсилювачі смаку
- регулятори кислотності
- Сировина для хлібзаводів та пекарень
- соєві протеїни
- Тверді желатинові капсули
- Цукрозамінники та підсолоджувачі
У кошику порожньо!