Крохмаль модифікований Україна
*Уточнюйте актуальну ціну
34 грн.
Ціна за 1 кг
Країна виробник: Украина
Модель: 1020279188
Stock Instock

Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 25.

Увага!
У зв`язку з ситуацією, уточнюйте актуальні ціни у менеджерів, дякуємо!
Різновиди модифікованих крохмалів
У сучасній харчовій промисловості модифіковані крохмалі використовуються набагато частіше, ніж нативні. Це безпосередньо пов'язано з рядом їх поліпшених фізичних, хімічних або біохімічних властивостей, які дозволяють удосконалити смакові якості готової продукції.
Особливі властивості модифікованих крохмалів
Відразу відповімо на найпопулярніше питання у користувачів - небезпечні чи модифіковані крохмалі для здоров'я людини? Чи є у них щось спільне з генетично модифікованими продуктами? Відповідаємо - ні.
Модифіковані крохмалі - це різновиди звичайного рослинного крохмалю, які зазнали зміни не на етапі вирощування рослин, а вже в готовому вигляді. Саме таким чином отримують прежелатинізований крохмаль, який набухає в холодній воді. Завдяки тому, що в процесі не використовуються хімічні речовини, крохмаль максимально зберігає свої натуральні властивості.
2. Хімічні - для модифікації натурального крохмалю застосовують реагенти, які заміщають гідроксильні групи в молекулі. Таким чином, речовина знаходить високу стійкість до впливу високої температури, низького рівня рН, а також до процесу розморожування і заморожування готової продукції.
3. гідролізу крохмалю - ця хімічна реакція є основною в процесі промислового виробництва спирту .
На даний момент в світі виробляють кілька десятків видів крохмалів модифікованого типу - вони використовуються в процесі виготовлення харчової продукції, як в чистому вигляді, так і в складі функціональних добавок на основі безлічі компонентів. В основному, це звичайний крохмаль, який позбавлений характерного запаху, у нього змінений колір і текстура.
Модифіковані крохмалі: їх застосування під час виготовлення продуктів харчування
Ця речовина найчастіше застосовують в харчовій промисловості, а саме:
· у виробництві різних типів соусів, майонезів, кетчупів;
· як загущувач в йогуртах та інших видах молочної продукції;
· для поліпшення смакових якостей кондитерських і хлібобулочних виробів;
Його надлишок може спричинити зміною смакових якостей і консистенції продукції - вона стає гумової, але і погіршенням роботи органів травного тракту у споживачів.
Модифікаційні крохмалі: їх різновид і специфіка
Дана речовина ділиться на кілька типологічних груп:
· набухають - це крохмалі, які були попередньо клейстерізованного. Їх використовують в продуктах, виготовлених без нагрівання.
· Розщеплені - структура таких крохмалів модифікується за допомогою кислот. Після охолодження вони утворюють стійкі холодці, тому такі крохмалі вигідно використовувати в кондитерських виробах.
· Окислені крохмалі - у них досить низька схильність до ретроградації, а також знижена температура клейстеризації.
· Ефірні - вони відрізняються від інших типів крохмалів ковалентним зв'язком між двома крохмальними ланцюгами. Саме вона забезпечує більшу стабільність речовини при нагріванні, заморожуванні, а також розморожуванні - це речовина часто використовують при виготовленні фруктових начинок в кондитерських виробах, продуктах дитячого харчування, кремів і соусів.
· етерифіковані - їх часто використовують при виготовленні легкорозчинних порошків, заморожених продуктів харчування, а також хлібобулочних виробів.
На упаковках різних продуктів модифіковані крохмалі зашифровані під абревіатурами від E1400 до Е 1414 включно, від Е 1420 до Е 1423, також до них відносяться E1440, E1442, E1443, E1450 і E1451.
· Ефірні - вони відрізняються від інших типів крохмалів ковалентним зв'язком між двома крохмальними ланцюгами. Саме вона забезпечує більшу стабільність речовини при нагріванні, заморожуванні, а також розморожуванні - це речовина часто використовують при виготовленні фруктових начинок в кондитерських виробах, продуктах дитячого харчування, кремів і соусів.
· етерифіковані - їх часто використовують при виготовленні легкорозчинних порошків, заморожених продуктів харчування, а також хлібобулочних виробів.
На упаковках різних продуктів модифіковані крохмалі зашифровані під абревіатурами від E1400 до Е 1414 включно, від Е 1420 до Е 1423, також до них відносяться E1440, E1442, E1443, E1450 і E1451.
· Ефірні - вони відрізняються від інших типів крохмалів ковалентним зв'язком між двома крохмальними ланцюгами. Саме вона забезпечує більшу стабільність речовини при нагріванні, заморожуванні, а також розморожуванні - це речовина часто використовують при виготовленні фруктових начинок в кондитерських виробах, продуктах дитячого харчування, кремів і соусів.
· етерифіковані - їх часто використовують при виготовленні легкорозчинних порошків, заморожених продуктів харчування, а також хлібобулочних виробів.
На упаковках різних продуктів модифіковані крохмалі зашифровані під абревіатурами від E1400 до Е 1414 включно, від Е 1420 до Е 1423, також до них відносяться E1440, E1442, E1443, E1450 і E1451.
Характеристики
склад Крохмаль модифікований кукурудзяний
Тип Крохмаль модифікований Україна
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре



Хочете купити Крохмаль модифікований Україна недорого та з доставкою по Україні? «Megachem.com.ua» радий представити широкий асортимент хімічної продукції від перевірених виробників України та Європи. З нами ви зможете знайти все необхідне для різних галузей промисловості за найвигіднішими оптовими цінами або зробити покупку в роздріб. Дізнайтесь більше інформації у нашому відділі продажу за номерами: (050) 182-77-75; (067) 219-73-77; (093) 219-73-77; (044) 333-41-75 або оформіть замовлення на сайті та отримайте професійну консультацію!

Оперативно доставимо Крохмаль модифікований Україна у такі міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк, Тернопіль, Ужгород, Вінниця, Запоріжжя, Полтава, Чернівці, Миколаїв, Суми, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Херсон та інші міста України.