Ланолін Е913 емульгуюча добавка
148 грн.
Ціна за 1 кг
Виробник: импорт
Країна виробник: КНР
Модель: 759056853
Stock Instock

Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 200.

Ланолін, емульгуюча добавка Е913
Речовина ланолін має тваринне походження. Його отримують методом ощелачивания вовни овець, через що він носить ще одну назву - вовняний віск. За своїм складом цей компонент близький до себум людини, не викликає алергії, що дозволяє використовувати його в складі зволожуючих і антивікових кремів, масок для волосся, мила, засобів декоративної косметики, мазей з пролонгованим дією.
Характеристики ланоліну
В'язка гидрофильное речовина натурального походження з густою текстурою і специфічним запахом, без смаку.
Колір - буро -жовтий.
Емульгатор, дозволений до використання Україні, маркування - Е-913.
Безпечний жировий компонент для косметичної і фармакологічної промисловості.
Переваги покупки у нас
Широкий вибір якісної сировини для виробництва харчових і нехарчових продуктів.
Оформлення замовлення по телефону і в режимі он-лайн.
Стабільне наявність товару на складі і власний автопарк дозволяє доставляти його на постійній основі в будь-яких кількостях.
Вигідні ціни, діюча система знижок для постійних покупців.
Безкоштовна доставка при замовленні понад 1 т.
Оплата товару приймається готівкою і за безготівковим розрахунком.
Шукаєте надійного постачальника? Телефонуйте нам,
Характеристики
Імпортер ТД «Промислова хімія в Україні»
склад ланолін
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре