Модифіковані кукурудзяні крохмалі
32 грн.
Ціна за 1 кг
Виробник: импорт
Країна виробник: Украина, Еврос
Модель: 616273056
Stock Instock

Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 25.

Модифіковані кукурудзяні крохмалі Основним технологічним властивістю, яке нативний крохмаль виявляє в харчових системах, є здатність крохмалю розчинятися у воді з утворенням в'язких колоїдних розчинів, званих клейстерами. Однак властивості таких клейстером часто не відповідають необхідним вимогам.
У світовій практиці для отримання модифікованих харчових крохмалів дозволені п'ять видів хімічної обробки етерифікація оцтовим і бурштиновим ангідридами, сумішшю ангідридів оцтової і адипінової кислот, ангідридом октенілянтарной кислоти, фосфорілхлорідом, тріметафосфатом і триполифосфатом натрію, а також однозаміщені ортофосфати натрію з утворенням складноефірних похідних ; о-алкілування оксидом пропілену з утворенням простих ефірів; кислотна модифікація хлористоводородной і сірчаною кислотами з утворенням гідролізованих продуктів; відбілювання пероксидом водню, надуксусной кислотою, перманганатом калію або гіпохлоритом натрію; окислення гіпохлоритом натрію.
Характеристики
Тип крохмаль
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре