Модифікований кукурудзяний крохмаль емульгатор Emfix X02 для виробництва майонезу 67%
60 грн.
Виробник: Emsland Group
Страна производитель: Германия
Модель: 795301529
Stock Instock

Міжнародна назва: Potato starch
Молекулярна формула: (C6H10O5 ) n
EEC No.:
E 1 450 (крохмаль, оброблений октен сукцинатом)
Термін придатності - 24 місяці при наступних оптимальних умовах:
Зберігання в нерозкритою упаковці в сухому місці
Відносна вологість менше 70%
Макс. температура. 25 ° C
Упаковка
Багатошарові паперові мішки 20, 25 кг та інші.



< div>

Крохмаль з кукурудзи є популярним інгредієнтом, використовуваним в різних сферах сучасної промисловості. Якісний кукурудзяний крохмаль купити можна для виробництва харчової, хімічної, будівельної, фармацевтичної, паперової продукції. У інтернет магазині« MegaChem »на кукурудзяний крохмаль ціна Україна Крохмаль з кукурудзи підвищує в'язкість тіста, що замішується, робить випічку більш розсипчастою. Ці ж емульгуючі властивості роблять використання добавки затребуваним при виготовленні м'ясних чи рибних фаршів, соусної, цукеркової продукції, при виробництві будівельних сумішей, клею.

Характеристики кукурудзяного крохмалю

У зернах кукурудзи вміст крохмалю складає близько 70%. Зовні виділений крохмаль являє собою біле або трохи жовтувате порошкоподібною розсипчасте речовина, має нейтральні смакові якості. При стисненні порошок видає скрип зважаючи тертя частинок. У холодній воді крохмаль практично не розчинний.

Технологія отримання крохмалю

Отримують добавку Е1450 з маїсу (кукурудзи), при найменшому подрібненні зерен промисловим помелом. Очищений маїс замочують у водному розчині з додаванням сірчистого газу. Після 48 годин сировину промивають, піддають дробленню і сепарації. Далі кукурудзу подрібнюють до кашоподібної структури, проводять ще одну промивку для відділення крохмального молочка від сторонніх часток (мезги).

Отримане молочко крохмалю відстоюють, чекаючи появи осаду. Далі, після остаточної промивки, здійснюють переробку отриманої сировини в кукурудзяний крохмаль або патоку, глюкозу. Залишки виробництва використовують при виготовленні кормів для сільськогосподарських тварин, а також для мінеральних добрив.

Хімічні властивості кукурудзяного крохмалю

Клейстер (колоїдний розчин) з крохмалю готується з додаванням в порошок гарячої води. Якщо необхідно отримати «розчинна» крохмаль, то разом з водою в якості каталізатора використовуються кислоти. Готовий кукурудзяний крохмаль ціна < font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap; ">         можливість перетворення в глюкозу;

·         висока калорійність;

·         хороша абсорбція;

·         збільшення маси продуктів для економії виробничих витрат;

·         високий вміст вуглеводів;

·         емульгуючі, плівкоутворювальні властивості.

Застосування кукурудзяного крохмалю

З огляду на безлічі корисних властивостей застосування крохмалю практикується в багатьох сферах. Таку універсальну добавку використовують при виробництві:

·         будівельних сумішей;

·         лікарських, фармацевтичних препаратів;

·         косметичних засобів;

·         < white-space: pre-wrap; ">         паперових виробів;

·         майонезів, кетчупів, соусів;

·         м'ясних (ковбасних) фаршів;

·         кондитерських виробів;

·         хлібобулочних виробів;

·         молочної продукції.