моногліцерид дистильований
47 грн.
Ціна за 1 кг
Виробник: Brenntag CEE
Країна виробник: Евро Союз
Модель: 211054267
Stock Instock

Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 25.

Моногліцериди дистильовані виробляються на основі пальмового масла. Форма тверді таблетки або порошок Колір від білого до кремового без запаху.
Моногліцериди дистильовані - гліцеринові ефіри стеаринової і пальмітинової кислот. Зміст моноглицеридов не менше 90%, а-моногліцеридів не менше 80%, вільного гліцерину не більше 1,5%. Кислотне число не більше 3; температура плавлення 65-66 ° С. Має більш високу емульгуючою здатністю в порівнянні з Моностеарат гліцерину, але також не є самостійним емульгатором. Стабільні емульсії утворює в присутності додаткових поверхнево речовин (аніоноактівних і неіоногенних). Застосовують для одержання рідких і густих емульсійних кремів масло / вода і в засобах для догляду за волоссям в концентрації до 5%.
Харчова цінність (на 100 г продукту) Калорійність 850 ккал / 3,600 кДж Білок немає Вуглеводи немає Жир 100 г
Досягається отримання тонкодисперсних і стабільних емульсій. • Забезпечується рівномірний розподіл компонентів в продукті. • Поліпшується якість виробів.
Дозування:
Масложирова продукція - 0,1-0,5% до загальної кількості;
Ковбасні вироби - 0,3-0,7% до загальної кількості продукту;
харчоконцентратів - 0,1-0,3% до виходу продукту.
• Забезпечується рівномірний розподіл компонентів в продукті. • Поліпшується якість виробів.
Дозування:
Масложирова продукція - 0,1-0,5% до загальної кількості;
Ковбасні вироби - 0,3-0,7% до загальної кількості продукту;
харчоконцентратів - 0,1-0,3% до виходу продукту.
• Забезпечується рівномірний розподіл компонентів в продукті. • Поліпшується якість виробів.
Дозування:
Масложирова продукція - 0,1-0,5% до загальної кількості;
Ковбасні вироби - 0,3-0,7% до загальної кількості продукту;
харчоконцентратів - 0,1-0,3% до виходу продукту.
Характеристики
склад моногліцерид дистильований
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре