Моногліцериди жирних кислот
47 грн.
Ціна за 1 кг
Країна виробник: Китай
Модель: 616275617
Stock Instock

Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 25.

Моно- і дигліцериди жирних кислот
моно- і дигліцериди жирних кислот - харчова добавка натурального походження. Вона виступає в ролі стабілізатора піни, емульгує склади, які в однорідну масу не змішуються, а також істотно покращує якість хліба та іншої випічки. Дигліцериди жирних кислот отримують за допомогою хімічних реакцій в результаті обробки натурального рослинного або штучно отриманої сировини.
Основні сфери застосування?
Якщо додати моно- і дигліцериди жирних кислот в тісто - вони почнуть пригнічувати мікроорганізми, що відповідають за його «старіння». Отже, хлібобулочні вироби залишаться свіжими набагато довше. Крім цього, добавка покращує якість тесту - воно стає більш пружним і пластичним. Досить 0.5% речовини. В результаті хлібобулочні вироби виходять:
Менш жирними.
З рівномірними порами.
З підвищеним питомим об'ємом.
випічка довго не буде черствіти, а тісто краще вимісити, стане пластичним і менш сприйнятливим до помилок пекарів, наприклад, до неправильній температурі при випіканні або побічним механічних впливів. Тому купити моно- дигліцериди жирних кислот варто і великому хлібокомбінату, і приватної пекарні. Рекомендований діапазон кількості добавки в тесті 0.3-0.7%. Більш точний розрахунок робиться, виходячи з кількості тесту, виду і бажаної якості випічки.
Плюси і мінуси використання
Вчені досліджували моно- дигліцериди жирних кислот - шкода і користь речовини вивчені і доведено, що воно абсолютно нешкідливе. Це натуральна добавка, яка зробить дріжджове і бісквітне тісто пишним і довго не черствіючих за рахунок природних процесів. Вона вноситься разом з жирами, стабілізує їх вплив, допомагає тесту стати пластичним і повітряним.
Адже по суті моно- і дигліцериди жирних кислот - що це? Натуральні речовини, що застосовуються на хлібопекарських та інших харчових підприємствах. Вони придатні не тільки для хліба і булочок - кекси, бісквіти, макарони, пластівці, маргарин, деякі види цукерок також стають якіснішими і довго не псуються під їх впливом. Хороша ця добавка, як емульгатор і при виробництві м'якого маргарину, і при випуску вершків для кави рослинного походження. Популярності сприяє не тільки висока якість Е471, але і її нешкідливість.
Де купити?
дигліцериди жирних кислот купити можна в нашому інтернет-магазині. Ми гарантуємо постійну наявність і належне зберігання сировини. Воно поділяється на кілька видів - дигліцериди насичені дистильовані, водорозчинні - і кожен з них призначений для застосування в певній сфері. Наші менеджери проконсультують кожного клієнта і допоможуть вибрати оптимальний варіант добавки.
Ми пропонуємо зручні упаковки по 20 і 25 кг. Термін зберігання - 1.5 року з дати виробництва. Обов'язкове дотримання умов - зберігати в провітрюваному сухому приміщенні при температурі не вище 25 градусів у фабричній упаковці.
Ми гарантуємо постійну наявність і належне зберігання сировини. Воно поділяється на кілька видів - дигліцериди насичені дистильовані, водорозчинні - і кожен з них призначений для застосування в певній сфері. Наші менеджери проконсультують кожного клієнта і допоможуть вибрати оптимальний варіант добавки.
Ми пропонуємо зручні упаковки по 20 і 25 кг. Термін зберігання - 1.5 року з дати виробництва. Обов'язкове дотримання умов - зберігати в провітрюваному сухому приміщенні при температурі не вище 25 градусів у фабричній упаковці.
Ми гарантуємо постійну наявність і належне зберігання сировини. Воно поділяється на кілька видів - дигліцериди насичені дистильовані, водорозчинні - і кожен з них призначений для застосування в певній сфері. Наші менеджери проконсультують кожного клієнта і допоможуть вибрати оптимальний варіант добавки.
Ми пропонуємо зручні упаковки по 20 і 25 кг. Термін зберігання - 1.5 року з дати виробництва. Обов'язкове дотримання умов - зберігати в провітрюваному сухому приміщенні при температурі не вище 25 градусів у фабричній упаковці.
Наші менеджери проконсультують кожного клієнта і допоможуть вибрати оптимальний варіант добавки.
Ми пропонуємо зручні упаковки по 20 і 25 кг. Термін зберігання - 1.5 року з дати виробництва. Обов'язкове дотримання умов - зберігати в провітрюваному сухому приміщенні при температурі не вище 25 градусів у фабричній упаковці.
Наші менеджери проконсультують кожного клієнта і допоможуть вибрати оптимальний варіант добавки.
Ми пропонуємо зручні упаковки по 20 і 25 кг. Термін зберігання - 1.5 року з дати виробництва. Обов'язкове дотримання умов - зберігати в провітрюваному сухому приміщенні при температурі не вище 25 градусів у фабричній упаковці.
Характеристики
склад емульгатор Е471 Моно-і дигліцериди жирних кислот - харчова добавка натурального походження.
Тип порошок
упаковка мішок
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре