33 грн.
Overview
Зовнішній вигляд Однорідна маса від світло-жовтого до коричневого кольору Температура каплепадения, ° С Проте 70,0 Масова частка олії,%, не більше 15,0 Температура спалаху у відкритому тиглі, ° С, не нижче 240 Масо... Зовнішній вигляд
Однорідна маса від світло-жовтого до коричневого кольору
Температура каплепадения, ° С
Проте 70,0
Масова частка олії,%, не більше
15,0
Температура спалаху у відкритому тиглі, ° С, не нижче
240
Масова частка води,%, не більше
0,3
Зміст механічних домішок,%, не більше
0,1
В'язкість кінематична при 100 ° С, мм² / с, не менше
12,0
Характеристики | |
зміст бензапирена | немає |
зміст фенолу | немає |
зміст фурфуролу | немає |
Масова частка води | 3.0% |
Масова частка механічних домішок | 1.0% |
Масова частка олії, не більше | 15.0% |
наявність запаху | немає |
призначення парафіну | Для обробки деревини | Для свічок | Технічний |
Температура плавлення | 75.0 |
Тип сировини | природне |
упаковка | мішок |
Форма сировини, що поставляється | брикети |
Категорії
Кошик
Aккаунт
Пошук
Останні переглянуті
Вгору
Усі категорії
×
- добрива
- промислова хімія
- Сировина для косметики і побутової хімії
- Фармацевтичні та ветеринарні субстанції, вітаміни
-
Харчова хімія
- емульгатори
- консерванти
- Харчові і кормові добавки
- харчові загусники
- харчові фосфати
- харчові солі
- харчові кислоти
- Антиоксиданти харчові, антиокислювачі
- амінокислоти
- Продукція для виробництва кормів
- Бакалія
- Харчові добавки для кондитерської промисловості
- Харчові добавки для м'ясної промисловості
- підсилювачі смаку
- регулятори кислотності
- Сировина для хлібзаводів та пекарень
- соєві протеїни
- Тверді желатинові капсули
- Цукрозамінники та підсолоджувачі
Кошик
×
У кошику порожньо!
Пошук
×
Переглянуті товари
×