PROAMYL WIN 10518 крохмаль холодного набрякання для молочної промисловості і кондитерської промисловості Класифікація: харчова добавка Е-1 422 холодного набухання дозування: 1-10% до маси готовог..
NISTATYL CH 31105 Картопляний крохмаль класифікація: добавка Е-1404 крохмаль окислений рідко-заварний · Однорідне порошкоподібною речовиною світло-жовтого, практично білого кольору без певного зап..
Суміш для приготування високоякісних кексів «Маффин» колаген pro 5517 Колаген pro 5517 мішки 25 кг для приготування високоякісних кексів «Маффин», різноманітних кексів з будь-якими наповнювачами ·..
Колаген pro 5501 добавка в заварне і бісквітне тісто, кекси масляні, кекси бісквітні, пісочне тісто мішки 25 кг · Забезпечення пористої структури, · Дає гарне розпушення, Забезпечує прекрасний під..
Суміш для приготування шоколадних кексів «Маффин» колаген pro 5514 Колаген pro 5514 мішки 25 кг для приготування шоколадних кексів «Маффин», різноманітних кексів з будь-якими наповнювачами · Прекр..
Добавка для приготування бісквітів і бісквітних напівфабрикатів Колаген pro 5513 мішки 25 кг · Прекрасний підйом і рівномірна дрібнопориста структура виробів, · Ніжний смак виробів , · Прекрасно п..
Різновиди модифікованих крохмалів У сучасній харчовій промисловості модифіковані крохмалі використовуються набагато частіше, ніж нативні. Це безпосередньо пов'язано з рядом їх поліпшених фізичних, хі..
Неорганічна речовина, така як вуглеамонійна сіль, застосовується в харчовій промисловості, а також в агротехнічній, косметологічній, фармацевтичній, хімічній сферах. Сіль вуглеамонійна, купити яку ви ..
Закупівлю даного продукту ви можете здійснити в нашому інтернет-магазині, зробивши замовлення через кошик або зателефонувавши за телефоном, вказаним в контактах. А нас завжди .. Вигідні ціни: Навіт..
Альбумін яєчний білок Серед недорогих білків, альбумін є найбільш якісним джерелом протеїну. Сухий яєчний білок виробляється зі свіжих яєць, від яких відокремлюються жовтки (у зв'язку з наявністю в н..