Фосфати для м'яса і риби Наша компанія пропонує вам солі фосфорної (E450, E451 і їх суміш) які є одними з традиційних і широко використовуваних як влагоудерживающий агент в переробці м'яса і риби. Car..
добавка для ковбаси Докторська strong Колаген pro 7720 норма закладки 7-10% · Для варених ковбас економ класу, напівкопчених і варено-копчених ковбасних виробів (реком. для «Докторська»); Смаковий ..
суміш для розсолу Колаген pro 7704/1 · забезпечує ефективну активізацію м'ясного білка, має відмінну водопоглотительную здатність, утворює стабільну структуру; · має гарну розчинність; · забезпечує..
Пропонуємо добре розчинні суміші фосфатів орієнтовані на роботу з м'ясом свинини. Склад: Е450, Е451, Е452. Ці фосфати використовуються для розсолів і ковбас. Серед інших пропозицій звертаємо Вашу ув..
добавка для білково-жирових емульсій Колаген pro7706 / 1 Застосовується при виробництві варених і варено-копчених ковбас, при приготуванні білкових, жирових, білково-жирових емульсій. Працює як з тв..
добавка для ковбаси аматорських Колаген pro 7721 норма закладки 7-10% · для варених, напівкопчених і варено-копчених ковбасних виробів (реком. для «Любительська»); Смаковий профіль: перець чорний, ..
· суміш для ковбаси Салямі Колаген pro 7725 норма закладки 7-10% Для виробництва полукочених і варено-копчених ковбасних виробів (реком. для «Салямі strong») Смаковий профіль: аромат салямі, муска..
На базі цих компонентів, в процесі тривалих експериментів і випробувань нами були розроблені високоякісні фосфатні суміші, які показали максимально усереднені виходу і найнадійніше утримання вологи на..
Консервант для поверхневої обробки ковбас Nutristab 8800 30 грам на 1 кг розчину · консервант для поверхневої обробки ковбас; · Збільшує зберігання; Запобігає мікробну порчу. мішки 25 кг ..
добавка для ковбаси Докторська Колаген pro 7720 норма закладки 7-10% · Для варених ковбас економ класу, напівкопчених і варено-копчених ковбасних виробів (реком. для «Докторська»); Смаковий профіль..
добавка для ковбаси Сервелат Колаген pro 7724 норма закладки 7-10% · Для виробництва напівкопчених і варено-копчених ковбасних виробів (реком. для «Сервелат»); · Смаковий профіль: аромат салямі, му..