Поліетиленгліколь-3350
58 грн.
Ціна за 1 кг
Виробник: Европа
Країна виробник: импорт
Модель: 897784882
Stock Instock

Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 25.

Увага!
У зв`язку з ситуацією, уточнюйте актуальні ціни у менеджерів, дякуємо!

Polyethylene glycol
Поліетиленгліколь-1500
Ветеринарні препарати і субстанції де купити краще і дешевше?
Розводьте великий або дрібну рогату худобу, кролів, свиней і птахів? Дбаєте про здоров'я поголів'я, а також прибутковості бізнесу? Забезпечте безпеку тварин заздалегідь!
Якісні і перевірені ветеринарні препарати - основа фермерського бізнесу. «Перший український маркет хімічної сировини» пропонує вашій увазі широкий асортимент ветеринарних і фармацевтичних субстанцій. Ми знаємо все про властивості, ціну та умови зберігання делікатного товару: завдяки цьому наші клієнти завжди задоволені якістю одержуваної продукції, а також зацікавлені вигідними умовами покупок! Тепер вам не потрібно витрачати час на пошуки базових позицій і цільових медикаментів - на сторінках електронного каталогу є все необхідне для успішного тваринництва.
Ветеринарні субстанції: основа фермерського успіху
Субстанції в ветеринарії - широко використовувана і популярна група товарів. Завдяки базовим властивостям вони служать прекрасною основою для лікарських препаратів і вітамінів. Основна перевага даного виду товарів - відмінна сумісність з лікувальним компонентом, можливість підбору необхідної концентрації і кінцевого ефекту.
Тварина, як і людина, захворює в найнесподіваніший момент і вимагає негайного лікування. Маючи під рукою кілька ветеринарних субстанцій, ви завжди зможете надати допомогу, змішавши їх з цільовим компонентом - антисептиком, антибіотиком, протипаразитарною засобом і т. Д. Крім того, субстанції знадобляться при дозуванні і планової підживленні тварин і птахів імуностимуляторами або вітамінами.
«Перший український маркет хімічної сировини» здійснює комплексні поставки ветеринарного сировини малими і великими партіями. Наші товари відрізняються збалансованим бактеріальним складом і легко сумісні з лікарськими препаратами і кормами. Підбираючи кращих постачальників, ми доставляємо вам відмінну продукцію по абсолютно демократичними цінами.
Ветеринарні препарати: купити і не прогадати!
Віддаєте перевагу використовувати готові фармацевтичні препарати для домашніх тварин і птахів? У нас є те, що потрібно! Великий вибір ветеринарної продукції у вигляді різних лікарських форм дозволить вам безпомилково розрахувати дозування і вирішити проблему нездужання.
На відміну від субстанцій готові препарати на момент реалізації проходять необхідні клінічні випробування і дозволені до продажу сертифікаційними органами. Використовуючи лікарські засоби нашого магазину, ви забезпечите тваринам необхідне лікування або профілактику захворювань, а також реабілітаційний догляд.
Багато фермерів відмовляються від субстанцій на користь готових препаратів. І це цілком обгрунтовано цілу низку переваг. Ветеринарні препарати:
біодоступності;
збалансовані;
володіють чітким терапевтичним ефектом.
Компанія «Перший український маркет хімічної сировини» орієнтована на перевірених постачальників фармпрепаратів, які зарекомендували себе на ветеринарному ринку. Грамотно розраховані концентрації і продуманий склад допоміжних речовин роблять нашу продукцію конкурентоспроможною на українському ринку. Якщо мова йде про великої партії, ми готові надати вам особливі ціни і стати надійними бізнес-партнерами!
Які медикаментів, субстанцію або готовий препарат, використовувати в господарстві - індивідуальне рішення фермера. Недорогі комплексні субстанції дозволять заощадити на початковому етапі розвитку бізнесу, за умови, що вони якісні і надійні. Готові ліки відрізняються високою ефективністю, але при цьому вимагають серйозних фінансових вкладень.
Асортимент ветеринарних засобів: у нас є все!
Наш портал хімічної сировини пропонує вам новітні і перевірені засоби ветеринарної медицини, від найпростіших речовин до багатофункціональних комплексних препаратів. Швидкі темпи розвитку фармацевтичного ринку дозволяють з точністю підбирати необхідні препарати з урахуванням індивідуальних потреб тварини. Щодня розширюючи асортимент, ми намагаємося йти в ногу із запитами наших партнерів і займати лідируючі позиції серед конкурентів! У нас ви знайдете все необхідне,
· окситетрациклин підставу фарм;
· мезо-інозит харч (вітамін В8);
нікотинамід та ін.
Ми співпрацюємо з розробниками і виробниками ветеринарної продукції, тримаємо руку на пульсі новинок і регулярно поповнюємо запаси базових препаратів для тварин і птахів. Щоб купити ветпрепарат цільового дії - просто введіть його назву в рядку пошуку, розташованої у верхній частині каталогу.
Наша мета - комплексне забезпечення клієнтів продукцією і сировиною. Тому крім широкого спектра ветеринарних субстанцій і ліків, у нас ви знайдете безліч супутніх товарів для фермерства. Кращі кормові добавки та амінокислоти, прості і багатофункціональні добрива, а також засоби дезінфекції допоможуть вам організувати бізнес з мінімальними витратами сил і часу на закупівлі!
Хочете купити ветпрепарат? Це до нас!
Орієнтуючись на індивідуальні інтереси клієнтів і стабілізацію української економіки в цілому, «Перший український маркет хімічної сировини» розвивається і розширюється з кожним днем. Наше завдання - забезпечити виробничі підприємства, аграрні комплекси та фермерські господарства якісними товарами. Саме тому у нас ви знайдете продукцію за найнижчими цінами від виробника, без штучних накруток! З огляду на потреби різних споживачів, ми працюємо як з оптовими поставками, так і в роздріб. Розфасовані в паперову або пластикову тару, ветеринарні препарати доставляються клієнту з урахуванням нормативних параметрів температури, вологості і т. д.
Багаторічний стаж продажів, а також власний автопарк роблять доставку ветеринарної продукції оперативної і зручною. Вам не потрібно підлаштовуватися під графік транспортної компанії: ми організуємо доставку будь-яких партій товару на спеціально обладнаних автомобілях в будь-яку точку України!
Стаючи нашим клієнтом, ви неодмінно оціните головні переваги співпраці :
величезний асортимент ветеринарної та фермерської продукції;
лояльна цінова політика, акційні пропозиції для партнерів;
доставка, супровід продукції;
комплексне постачання;
оперативна обробка замовлень;
надійність.
Якщо вас зацікавили позиції з нашого каталогу або з'явилися технічні питання - зв'яжіться з нами прямо зараз! Ми завжди відкриті для співпраці і чекаємо ваших дзвінків в будні дні з 9:00 до 18:00.
Характеристики
Лікарська форма розчин
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре



Хочете купити Поліетиленгліколь-3350 недорого та з доставкою по Україні? «Megachem.com.ua» радий представити широкий асортимент хімічної продукції від перевірених виробників України та Європи. З нами ви зможете знайти все необхідне для різних галузей промисловості за найвигіднішими оптовими цінами або зробити покупку в роздріб. Дізнайтесь більше інформації у нашому відділі продажу за номерами: (050) 182-77-75; (067) 219-73-77; (093) 219-73-77; (044) 333-41-75 або оформіть замовлення на сайті та отримайте професійну консультацію!

Оперативно доставимо Поліетиленгліколь-3350 у такі міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк, Тернопіль, Ужгород, Вінниця, Запоріжжя, Полтава, Чернівці, Миколаїв, Суми, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Херсон та інші міста України.