Полісорбат-80 STEROCARE TN 80
82 грн.
Ціна за 1 кг
Країна виробник: Китай
Модель: 955149551
Stock Instock
INCI: Polysorbat 80
Інші назви: Е433, Е433, Polyoxyethene (20) sorbitan monooleate (polysorbate 80), Поліоксіетіленсорбітан моноолеат, Polyoxyethylene Sorbitan Monooleate, полісорбат 80, Polysorbate 80, твін 80
Добавка Е433, більше відома як Полісорбат 80, відноситься до класу поверхнево-активних речовин і емульгаторів, отриманих з поліетоксілірованних сорбіту і олеїнової кислоти. За своїми фізичними властивостями Полісорбат 80 являє собою в'язку водорастворимую рідина янтарно-жовтого кольору, добре розчинну в спирті.
Норми використання полісорбату 80 в харчових продуктах складають від 10 мг до 25 г на 1 кг готового продукту в залежності від вигляду виробу.
Добавка Е433 може застосовується в різних видах продукції від жувальної гумки до вершкового масла. Однак найбільш часто емульгатор Е433 можна зустріти в складі морозива. Найчастіше її застосовують у виробничих процесах харчової промисловості для збільшення періоду зберігання. Крім того, при використанні харчового стабілізатора Е433 як емульгатора, хімічна речовина допомагає запобігти втраті початкової консистенції, а також рівня в'язкості готових до реалізації продуктів.
Також полісорбат 80 дуже широко використовується в косметичній промисловості. Володіючи можливістю змішувати емульсії масло-вода він застосовується при виробництві шампунів, лосьйонів, гелів для душу, кремів та інших косметичних засобів.
Однак найбільш часто емульгатор Е433 можна зустріти в складі морозива. Найчастіше її застосовують у виробничих процесах харчової промисловості для збільшення періоду зберігання. Крім того, при використанні харчового стабілізатора Е433 як емульгатора, хімічна речовина допомагає запобігти втраті початкової консистенції, а також рівня в'язкості готових до реалізації продуктів.
Також полісорбат 80 дуже широко використовується в косметичній промисловості. Володіючи можливістю змішувати емульсії масло-вода він застосовується при виробництві шампунів, лосьйонів, гелів для душу, кремів та інших косметичних засобів.
Однак найбільш часто емульгатор Е433 можна зустріти в складі морозива. Найчастіше її застосовують у виробничих процесах харчової промисловості для збільшення періоду зберігання. Крім того, при використанні харчового стабілізатора Е433 як емульгатора, хімічна речовина допомагає запобігти втраті початкової консистенції, а також рівня в'язкості готових до реалізації продуктів.
Також полісорбат 80 дуже широко використовується в косметичній промисловості. Володіючи можливістю змішувати емульсії масло-вода він застосовується при виробництві шампунів, лосьйонів, гелів для душу, кремів та інших косметичних засобів.
Крім того, при використанні харчового стабілізатора Е433 як емульгатора, хімічна речовина допомагає запобігти втраті початкової консистенції, а також рівня в'язкості готових до реалізації продуктів.
Також полісорбат 80 дуже широко використовується в косметичній промисловості. Володіючи можливістю змішувати емульсії масло-вода він застосовується при виробництві шампунів, лосьйонів, гелів для душу, кремів та інших косметичних засобів.
Крім того, при використанні харчового стабілізатора Е433 як емульгатора, хімічна речовина допомагає запобігти втраті початкової консистенції, а також рівня в'язкості готових до реалізації продуктів.
Також полісорбат 80 дуже широко використовується в косметичній промисловості. Володіючи можливістю змішувати емульсії масло-вода він застосовується при виробництві шампунів, лосьйонів, гелів для душу, кремів та інших косметичних засобів.
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре