
42 грн.
Виробник: BRENKS BUSINESS LP SCOTLAND-UKRAINE
Страна производитель: Украина
Модель: 1020361445
Stock Instock
Overview
PROAMYL OXP 90120 зшитий крохмаль витримує 30 циклів заморожування-розморожування Класифікація: харчова добавка Е-тисячі чотиреста двадцять два зшитий дозування: 1-10% до маси готового продукту Особливості: Являє собою білий, або майже ...
PROAMYL OXP 90120 зшитий крохмаль витримує 30 циклів заморожування-розморожування
Класифікація:
харчова добавка Е-тисячі чотиреста двадцять два
зшитий
дозування:
1-10% до маси готового продукту
Особливості:
Являє собою білий, або майже білий порошок, який не має запаху. Порошок може складатися з гранул, з пластівців аморфного порошку або грубих часток.
Крохмаль не втрачає своїх властивостей навіть при багаторазових циклах заморожування і відтавання, а також збільшує термін зберігання продукції в низькотемпературних умовах.
Характеризується стійкістю до дії ферментів, середовищ з різним pH, а також надає продуктам насичений колір і блиск.
Оптимальні технологічні параметри:
Тклс = 72-74 ° С
T max = 140 ° С,
рН = 3, 0 - 9,0.
Застосування:
· Використовується в харчовій промисловості в якості згущувача при виробництві майонезу, соусу, кетчупів, максимальна в'язкість досягається при різних температурних режимах нагреванія- стерилізації . Витримує кілька циклів стерилізації, 30 циклів заморожування-розморожування.
· Використовується в харчовій промисловості в якості згущувача при виробництві майонезу, соусу, кетчупів, максимальна в'язкість досягається при різних температурних режимах нагреванія- стерилізації. Витримує кілька циклів стерилізації, 30 циклів заморожування-розморожування.
· Використовується в харчовій промисловості в якості згущувача при виробництві майонезу, соусу, кетчупів, максимальна в'язкість досягається при різних температурних режимах нагреванія- стерилізації. Витримує кілька циклів стерилізації, 30 циклів заморожування-розморожування.
Класифікація:
харчова добавка Е-тисячі чотиреста двадцять два
зшитий
дозування:
1-10% до маси готового продукту
Особливості:
Являє собою білий, або майже білий порошок, який не має запаху. Порошок може складатися з гранул, з пластівців аморфного порошку або грубих часток.
Крохмаль не втрачає своїх властивостей навіть при багаторазових циклах заморожування і відтавання, а також збільшує термін зберігання продукції в низькотемпературних умовах.
Характеризується стійкістю до дії ферментів, середовищ з різним pH, а також надає продуктам насичений колір і блиск.
Оптимальні технологічні параметри:
Тклс = 72-74 ° С
T max = 140 ° С,
рН = 3, 0 - 9,0.
Застосування:
· Використовується в харчовій промисловості в якості згущувача при виробництві майонезу, соусу, кетчупів, максимальна в'язкість досягається при різних температурних режимах нагреванія- стерилізації . Витримує кілька циклів стерилізації, 30 циклів заморожування-розморожування.
· Використовується в харчовій промисловості в якості згущувача при виробництві майонезу, соусу, кетчупів, максимальна в'язкість досягається при різних температурних режимах нагреванія- стерилізації. Витримує кілька циклів стерилізації, 30 циклів заморожування-розморожування.
· Використовується в харчовій промисловості в якості згущувача при виробництві майонезу, соусу, кетчупів, максимальна в'язкість досягається при різних температурних режимах нагреванія- стерилізації. Витримує кілька циклів стерилізації, 30 циклів заморожування-розморожування.
Характеристики | |
склад | крохмаль |
Тип | Крохмаль модифікований Україна |
Категорії
Кошик
Aккаунт
Пошук
Останні переглянуті
Вгору
Усі категорії
×
- добрива
- промислова хімія
- Сировина для косметики і побутової хімії
- Фармацевтичні та ветеринарні субстанції, вітаміни
-
Харчова хімія
- емульгатори
- консерванти
- Харчові і кормові добавки
- харчові загусники
- харчові фосфати
- харчові солі
- харчові кислоти
- Антиоксиданти харчові, антиокислювачі
- амінокислоти
- Продукція для виробництва кормів
- Бакалія
- Харчові добавки для кондитерської промисловості
- Харчові добавки для м'ясної промисловості
- підсилювачі смаку
- регулятори кислотності
- Сировина для хлібзаводів та пекарень
- соєві протеїни
- Тверді желатинові капсули
- Цукрозамінники та підсолоджувачі
Кошик
×
У кошику порожньо!
Пошук
×
Переглянуті товари
×