пропіленгліколь фарм
110 грн.
Ціна за 1 кг
Країна виробник: Китай
Модель: 616272993
Stock Instock

Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 215.

ЦІНА ВКАЗАНА ЗА УМОВИ відвантаження наливу в тару покупця, ВАРТІСТЬ тари уточнювати У ВІДДІЛІ ПРОДАЖ: (050) 495-37-71 багатоканальна лінія Детальніше: https://selitra.biz/
1,2-пропіленгліколь - прозора, в'язка рідина. Щільність пропиленгликоля трохи більша за густину води і становить 1,03 г / л при 20 ° С. Температура застигання: -60 ° С. Водний розчин пропіленгліколю 60% замерзає при температурі близько -70 ° С.
Пропіленгліколь визнаний FDA безпечним (GRAS) і дозволений до застосування у всіх країнах для використання в якості харчової добавки Е 1520 як влагоудерживающий, пом'якшувальний і диспергирующий агент.В косметиці пропіленгліколь використовується для приготування еліксирів, шампунів, емульсій, зубних паст, помад і інших препаратів. Пропіленгліколь застосовується як розчинник запашних речовин, ефірних масел і при виробництві ароматизаторів. Застосування пропіленгліколю в якості емульгатора і пластифікатора в парфумерії та косметиці дозволяє отримати склади зі стабільними властивостями для використання флаконів з дозаторами.
Пропіленгліколь застосовується в кремоподібних зволожуючих масках для відновлення і зміцнення нігтів, як у медичних, так і в профілактичних цілях, причому пропіленгліколь виступає тут, як речовина, що має здатність накопичувати і утримувати вологу на поверхні шкіри і нігтів . Пропіленгліколь додається до складу кормів, не роблять безпосереднього живильного впливу на організм тварин, але він сприяють поліпшенню якості кормів і уповільнює їх псування. Пропіленгліколь вводять також для поліпшення зовнішнього вигляду кормів. Він також входить до складу препаратів заспокійливої ​​дії, що застосовуються у ветеринарії. При застосуванні пропіленгліколю для виробництва продукції для потреб тварин враховуються його консервують, стерилізують, бактерицидні, стабілізуючі, мастильні властивості, нетоксичність, властивості розчинника.
У фармацевтичній промисловості пропіленгліколь використовується як гігроскопічна речовина і як несучий елемент або розчинник в лікувальних рідинах і мазі. Складні ефіри з саліцилової кислотою або її похідними (ефір пропіленгліколю) мають протіволіхорадочним, протизапальними і аналгетичними властивостями. Пропіленгліколь як хороший розчинник природних і синтетичних речовин знайшов застосування при виготовленні різних тинктур, розчинів для ін'єкцій, мазей, протирання і т.д.
Пропіленгліколь входить в протизапальні і бактерицидні склади для лікування захворювань носової порожнини, свищів, сінної лихоманки і ін., А також в склади для загоєння ран після глибоких опіків або дії хімічних продуктів. Бактерицидну і сперміцидним дією володіють стероїдні трет-ефіри пропіленгліколю. Поверхнево-активні речовини, які є продуктами конденсації пропіленгліколю з окисом етилену, пропонуються для розсмоктування набряків.
Пропиленгликоль незамінний в якості зволожувача для зовнішніх ліків і кремів. 70% мастила для презервативів і 60% мастила для масажних цілей складається з пропіленгіколя.
Фасовка
Од. вим.
215
кг
тисячу <
Характеристики
смак без смаку
Тип теплоносій
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре