Пшенична клейковина (пшеничний глютен)
68 грн.
Ціна за 1 кг
Виробник: Европа
Модель: 616274774
Stock Instock

Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 25.

Харчова добавка, така як глютен, є натуральним білковим комплексом, виробленим із зерен пшениці, жита, вівса, ячменю. Застосування глютену потрібний в сучасній харчовій промисловості, де речовина активно використовується для збагачення різних продуктів харчування білками рослинного походження.

Пшенична клейковина, купити яку пропонується в інтернет магазині "MegaChem", відповідає чинним нормам і стандартам, поставляється з сертифікатами відповідності. При використанні в рекомендованих дозах харчова добавка не робить будь-якого негативного впливу на організм людини, не завдає шкоди навколишньому середовищу. При цьому на пшеничний глютен ціна відрізняється доступністю.

При додаванні клейковини в різні харчові продукти істотно поліпшуються характеристики структури виробів, підвищується формостійкість і поживна цінність, продовжується можливий термін зберігання. Слід зазначити, що для отримання поліпшеного борошна вищих сортів в промислових обсягах використовується така натуральна білкова добавка, як якісний пшеничний глютен.

Пшеничний глютен: основні властивості клейковини

Високоочищений білок має вигляд дрібнодисперсного порошку жовтуватого кольору, без запаху. При змішуванні глютену з водою речовина стає сіруватою в'язкою, еластичною масою. В іншому пшенична клейковина, купити яку Ви вже сьогодні можете в«MegaChem & raquo;, відрізняється наступними властивостями:

· наявність у складі великої кількості корисних вітамінів, амінокислот, вуглеводів, життєво важливих мікроелементів;

· унікальна в'язка здатність;

· істотне підвищення вмісту натурального білка в випічці, що готується;

· здатність продовжувати термін придатності продукції;

· підвищення якості виробленого борошна зі збагаченням натуральними рослинними білками.

Як отримують клейковину?

Глютен в різній кількості міститься в багатьох злаках – кукурудза, пшениця, овес, жито, гречка. При цьому натуральну клейковину отримують в основному з зерна пшениці.

1. Попередньо сировину готують – очищають від великих і дрібних домішок, бруду, пилу і замочують;

2. Потім зерна проходять процес первинного дроблення з виділенням цільного ядра;

3. Після цієї процедури пшеничні ядра проходять обробку в центрифузі (на відцентровому сепараторі) для більш дрібного дроблення і вивільнення пов'язаного крохмалю;

4. Далі відбувається процес концентрації виділеного зі злаків пшеничного білка;

5. Отримана концентрована клейковина висушується, відбувається розфасовка в герметичні багатошарові паперові пакети, що мають поліетиленову вкладку для захисту від вологи.

Клейковина пшенична та її застосування

Високоякісний глютен пшеничний купити вигідно підприємствам, чия діяльність пов'язана з виробництвом різноманітних хлібобулочних виробів. У багато європейських сортів борошна рослинна білкова добавка в концентрованому сухому вигляді вноситься в кількості до 3% з метою поліпшення реологічних, фізичних властивостей тесту, підвищення якості продукції, що виготовляється. Використання глютену також дозволяє:

· істотно поліпшити еластичність тесту;

· підвищити здатність борошна поглинати воду;

· збільшити об'єм, формостійкість хлібобулочних виробів;

· знизити липкість, крошковатість одержуваної м'якушки;

· поліпшити розпушеність.

Завдяки іншим властивостям клейковина активно застосовується і в інших областях харчової промисловості:

· жироемульгіруванна здатність ефективна у виробництві м'ясних (ковбасних), кондитерських виробів, маси для виготовлення цукерок, різноманітних паст, згущеного молока, кетчупів, майонезів;

· гелеутворююча здатність корисна у виробництві сучасних аналогів морепродуктів, при консервації морепродуктів;

· властивість зв'язування жирів корисно при виготовленні різних видів ковбас, пончиків;

· здатність утворення плівок, фібрил, листів застосовується для виготовлення харчових оболонок для сирів, сосисок, сардельок;

· утворення мікроплівки для можливості ефективного утримування газу використовується у випуску пастили, мармеладної маси, кремів, десертів, бісквітів;

· здатність гідратації застосовується у виготовленні кондитерських і хлібобулочних, а також ковбасних виробів.

Важливо, що такий натуральний консервант, як глютен, продовжує термін придатності випічки.

Глютен в кормах для тварин і риб

Пропонована клейковина пшеничне застосування знайшла і у виробництві кормів для с/г і домашніх тварин. Особливу популярність глютен має в сільському господарстві, де корми з підвищеним вмістом клейковини використовуються на фермах з коровами, свинями, птахами. Цінність таких продуктів для сільськогосподарських тварин полягає у високому ступені засвоюваності, яка становить:

· для корів не менше 80%

· для свиней не менше 50%.

При застосуванні глютенових кормів істотно збільшуються надої, а також підвищується відсоток жирності зціджуваного молока.

При виготовленні кормів з додаванням глютену для рибних господарств спостерігаються наступні позитивні ефекти:

· підвищення поживної цінності;

· поліпшення зв'язуючих властивостей, що дозволяє кулькам або гранулам не руйнуватися під впливом води;

· поліпшення жувальних, в'язкопружних властивостей.

При цьому екструзія і насичення гранул повітрям, в залежності від пропонованих вимог, дозволяє випускати корм для риб, який залишається на поверхні води або опускається на дно водойми (акваріума, басейну).

Характеристики
вага 25000
упаковка мішок
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре