соєва клітковина
41 грн.
Ціна за 1 кг
Виробник: Европа
Модель: 616275433
Stock Instock

Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 100.

Пропонована соєве клітковина являє собою недорогий і якісний наповнювач, який увібрав в себе кращі властивості харчових волокон і соєвих продуктів, завдяки чому на багато краще може вирішити ряд технологічних завдань, які ставляться перед вищезгаданими інгредієнтами! Соєву клітковину з успіхом можна застосовувати в тих сферах, де на сьогоднішній день використовують ряд соєвих продуктів: борошно, концентрат і ізолят соєвого білка. Якщо провести паралелі між цими інгредієнтами, то з упевненістю можна стверджувати, що соєве клітковина практично в два рази перевершує той же соєвий ізолят по гідратації, що дозволить закладати її в поточних рецептурах практично в два рази менше, або при аналогічних закладках отримати більш щільну консистенцію і більш «благородну» структуру готового виробу! Завдяки наявності клітковини в нашому продукті значно гасяться присмаки і запахи, які виникають при підвищених дозах соєвих продуктів. Важливим фактором є порядок ціни на соєву клітковину - в середньому вона дешевше того ж соєвого ізоляту на 40%! Хочеться акцентувати увагу споживачів, що соєве клітковина в значній частині складається з баластних речовин - харчових волокон, що має велике значення з точки зору біологічної цінності і принципів здорового харчування. Вона служить не тільки для збагачення продуктів баластними речовинами і білком, а й пропонує цілий ряд функціональних і технологічних рішень. Влагосвязивающая здатність. Головна функціональна особливість клітковини- її висока Вологозв'язуючий (1: 8 «на холодну» і 1:12 «на гарячу») жіросвязивающая здатність (до 1: 5). Так як волокна клітковини мають капілярну структуру, утримання води відбувається не тільки поверхнею волокон, а й всередині капілярних каналів, в результаті чого волога рівномірно розподіляється і міцно утримується в нинішньому тривимірному каркасі, покращуючи структуру готового продукту. Додавання всього 2% харчових волокон значно підвищує показник водосвязиванія в харчовій системі. Так як рідина транспортується в серцевину волокон целюлози по капілярах, консистенція не береться ніякому негативному впливу, і таким чином забезпечується стабільність продукту. Емульгуючу дію. В принципі, соєве клітковина не є емульгатором, але було дослідно встановлено, що клітковина підтримує дію емульгаторів, а в деяких харчових системах вона може навіть повністю замінити емульгатор. утримання води відбувається не тільки поверхнею волокон, а й всередині капілярних каналів, в результаті чого волога рівномірно розподіляється і міцно утримується в нинішньому тривимірному каркасі, покращуючи структуру готового продукту. Додавання всього 2% харчових волокон значно підвищує показник водосвязиванія в харчовій системі. Так як рідина транспортується в серцевину волокон целюлози по капілярах, консистенція не береться ніякому негативному впливу, і таким чином забезпечується стабільність продукту. Емульгуючу дію. В принципі, соєве клітковина не є емульгатором, але було дослідно встановлено, що клітковина підтримує дію емульгаторів, а в деяких харчових системах вона може навіть повністю замінити емульгатор. утримання води відбувається не тільки поверхнею волокон, а й всередині капілярних каналів, в результаті чого волога рівномірно розподіляється і міцно утримується в нинішньому тривимірному каркасі, покращуючи структуру готового продукту. Додавання всього 2% харчових волокон значно підвищує показник водосвязиванія в харчовій системі. Так як рідина транспортується в серцевину волокон целюлози по капілярах, консистенція не береться ніякому негативному впливу, і таким чином забезпечується стабільність продукту. Емульгуючу дію. В принципі, соєве клітковина не є емульгатором, але було дослідно встановлено, що клітковина підтримує дію емульгаторів, а в деяких харчових системах вона може навіть повністю замінити емульгатор. в результаті чого волога рівномірно розподіляється і міцно утримується в нинішньому тривимірному каркасі, покращуючи структуру готового продукту. Додавання всього 2% харчових волокон значно підвищує показник водосвязиванія в харчовій системі. Так як рідина транспортується в серцевину волокон целюлози по капілярах, консистенція не береться ніякому негативному впливу, і таким чином забезпечується стабільність продукту. Емульгуючу дію. В принципі, соєве клітковина не є емульгатором, але було дослідно встановлено, що клітковина підтримує дію емульгаторів, а в деяких харчових системах вона може навіть повністю замінити емульгатор. в результаті чого волога рівномірно розподіляється і міцно утримується в нинішньому тривимірному каркасі, покращуючи структуру готового продукту. Додавання всього 2% харчових волокон значно підвищує показник водосвязиванія в харчовій системі. Так як рідина транспортується в серцевину волокон целюлози по капілярах, консистенція не береться ніякому негативному впливу, і таким чином забезпечується стабільність продукту. Емульгуючу дію. В принципі, соєве клітковина не є емульгатором, але було дослідно встановлено, що клітковина підтримує дію емульгаторів, а в деяких харчових системах вона може навіть повністю замінити емульгатор. Додавання всього 2% харчових волокон значно підвищує показник водосвязиванія в харчовій системі. Так як рідина транспортується в серцевину волокон целюлози по капілярах, консистенція не береться ніякому негативному впливу, і таким чином забезпечується стабільність продукту. Емульгуючу дію. В принципі, соєве клітковина не є емульгатором, але було дослідно встановлено, що клітковина підтримує дію емульгаторів, а в деяких харчових системах вона може навіть повністю замінити емульгатор. Додавання всього 2% харчових волокон значно підвищує показник водосвязиванія в харчовій системі. Так як рідина транспортується в серцевину волокон целюлози по капілярах, консистенція не береться ніякому негативному впливу, і таким чином забезпечується стабільність продукту. Емульгуючу дію. В принципі, соєве клітковина не є емульгатором, але було дослідно встановлено, що клітковина підтримує дію емульгаторів, а в деяких харчових системах вона може навіть повністю замінити емульгатор.
Характеристики
упаковка мішок
Форма випуску порошок
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре