пальмовий стеарин
34 грн.
Виробник: Европа
Модель: 868078174
Stock Instock
font-family: sans-serif; background-color: rgb (249, 249, 249); "> 6

Фасовка - ящики 20 кг



Продукт, такий як Джерелом отримання харчового продукту є плоди олійної пальми, а отримують стеарин шляхом промислової переробки пальмоядрового масла, здійснюваної в кілька етапів. Хімічна формула сировини, з якого отримують пальмовий стеарин, складається з суміші жирних кислот і ефірів гліцерину - триацилгліцеридів. Натуральний продукт має підвищену стійкість до псування окисними процесами.

Характеристика пальмового стеарину

Хімічні властивості пальмового стеарину

У холодній воді стеарин пальмовий з відсотковим показником твердої фракції близько 60% практично не розчинний. Твердість продукту становить близько 447 г / см. Отримання харчової добавки в промислових масштабах здійснюється гидрированием рослинного пальмового масла з включенням в процес обробки сировини етапу фракціонування, в ході якого з рідкого масла отримують більш твердий стеарин.

·         <         морозива;

        текстильна продукція;

Характеристики
вага 1000.0 г
жирність 99
Тип стеарин

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре