пальмовий стеарин
34 грн.
Виробник: Европа
Модель: 868078174
Stock Instock
Overview
line-height: 1em; font-family: sans-serif; background-color: rgb (249, 249, 249); "> 6 Фасовка - ящики 20 кг Продукт, такий як Хімічні властивості пальмового стеарину У холодній воді стеарин пальмовий з відсотковим показником тверд...
line-height: 1em; font-family: sans-serif; background-color: rgb (249, 249, 249); "> 6

Фасовка - ящики 20 кг



Продукт, такий як Джерелом отримання харчового продукту є плоди олійної пальми, а отримують стеарин шляхом промислової переробки пальмоядрового масла, здійснюваної в кілька етапів. Хімічна формула сировини, з якого отримують пальмовий стеарин, складається з суміші жирних кислот і ефірів гліцерину - триацилгліцеридів. Натуральний продукт має підвищену стійкість до псування окисними процесами.

Характеристика пальмового стеарину

< span style = "font-size: 17pt; font-family: Arial; color: # 000000; background-color: transparent; font-weight: 700; font-style: normal; font-variant: normal; text-decoration: none ; vertical-align: baseline; white-space: pre; white-space: pre-wrap; "> Хімічні властивості пальмового стеарину

У холодній воді стеарин пальмовий з відсотковим показником твердої фракції близько 60% практично не розчинний. Твердість продукту становить близько 447 г / см. Отримання харчової добавки в промислових масштабах здійснюється гидрированием рослинного пальмового масла з включенням в процес обробки сировини етапу фракціонування, в ході якого з рідкого масла отримують більш твердий стеарин.

· & nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; < & nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; морозива;

& nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; текстильна продукція;

Характеристики
вага 1000.0 г
жирність 99
Тип стеарин

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре