83 грн.
Overview
Сухе молоко: нове покоління молочних продуктів Молоко - незамінна частина життя людини. Ми п'ємо його, їмо готові продукти на його основі і самі використовуємо молоко в кулінарії. Основна проблема, з якою стикаються любителі молочних продуктів - ... Сухе молоко: нове покоління молочних продуктів
Молоко - незамінна частина життя людини. Ми п'ємо його, їмо готові продукти на його основі і самі використовуємо молоко в кулінарії. Основна проблема, з якою стикаються любителі молочних продуктів - термін придатності, який не дозволяє зберігати цей смачний продукт довго. Але проблема вирішувана, адже є сухе молоко!
Сухе молоко: склад і виготовлення
Багато хто помилково вважає, що сухе молоко - синтетичний продукт. На таку думку часто наштовхує форма продукту - розчинний порошок, який асоціюється з напівфабрикатами, штучними лимонадом та іншими швидкорозчинні хімічними винаходами.
Напевно і ви не раз замислювалися, з чого роблять сухе молоко. Відповідь проста - з натурального молока, точно такого ж, як і те, що ми звикли бачити в рідкому вигляді і купувати в пляшках або пакетах.
Сухе молоко роблять з підготовленого пастеризованого коров'ячого молока. Воно проходить процес згущення і гомогенізації - розщеплення жирових кульок молока для додання продукту більшої однорідності. Після цього продукт висушують за допомогою вальцевих або розпилювальних систем.
Обидва способи є безпечними, проте на виробництвах популярна розпилювальна сушка зважаючи на свою високу продуктивність. Проте, кондитерські підприємства віддають перевагу вальцевого методу. Справа в тому, що в процесі такої сушки молоко карамелізуется, набуваючи тонкий присмак карамелі, що є досить приємним бонусом у виготовленні ласощів.
Після того як молоко висохло, його просівають, охолоджують і фасують. Саме спосіб фасування робить продукт таким довговічним - в ньому використовують вакуумну упаковку або інертні гази.
В результаті ми отримуємо молоко - сухе, розчинна, з великим терміном зберігання, тими ж корисними властивостями і багатим смаком, що і звичайний молочний напій.
Пам'ятайте, що зважаючи на свою натуральності, сухе молоко, як і звичайне, протипоказано людям з непереносимістю лактози.
Види і способи застосування сухого молока
Сухе молоко буває цільним і знежиреним. Крім різниці в кількості жирів, воно відрізняється і терміном зберігання - незбиране молоко зберігається до 8 місяців, а знежирене - до 3-х років. Така різниця обумовлена саме жирністю, так як жири з часом починають гіркоту.
Є і третій вид - швидкорозчинне сухе молоко, отримане від змішування перших двох видів. Спочатку суміш зволожують, а потім знову висушують.
На полицях магазинів можна зустріти і так зване відновлене молоко - напій, отриманий від розчинення сухого молока в воді. Дізнатися про це можна на етикетці - виробник повинен вказувати спосіб приготування продукту.
Всі види сухого молока широко застосовуються в харчовій промисловості - для виготовлення м'ясних виробів, хліба, випічки, солодощів.
Незбиране молоко також застосовують у виробництві дитячого харчування, а знежирене додають в соуси, ласощі, глазуровані молочні продукти. Також молоко низької жирності використовують у виготовленні кормів для сільськогосподарських тварин та дієтичної продукції.
Де купити сухе молоко і як його зберігати
Продукт набирає популярність, але не багато торгових точки беруться за його реалізацію. Виникають справедливі запитання: де знайти сухе молоко, де купити якісний продукт?
Здійснити покупку можна в нашому інтернет-магазині - ми пропонуємо товар вищої якості з тривалим терміном зберігання. Для зручності ви можете зробити оптову закупівлю, щоб корисний продукт завжди був під рукою.
Щоб переконатися в свіжості товару, звертайте увагу на такі ознаки:
цілісність упаковки - навіть найдрібніше ушкодження може привести до псування сухого молока; вказаний на упаковці, актуальний тільки для герметично закритих пакетів - з початком використання сухого молока цей термін істотно зменшується. Як би там не було, зберігатися сухе молоко може куди довше, ніж звичайно.
Купівля сухого молока - це вигідне рішення. Використовуйте всі переваги інноваційних технологій для власного задоволення і користі!
Характеристики | |
упаковка | мішок |
Категорії
Кошик
Aккаунт
Пошук
Останні переглянуті
Вгору
Усі категорії
×
- добрива
- промислова хімія
- Сировина для косметики і побутової хімії
- Фармацевтичні та ветеринарні субстанції, вітаміни
-
Харчова хімія
- емульгатори
- консерванти
- Харчові і кормові добавки
- харчові загусники
- харчові фосфати
- харчові солі
- харчові кислоти
- Антиоксиданти харчові, антиокислювачі
- амінокислоти
- Продукція для виробництва кормів
- Бакалія
- Харчові добавки для кондитерської промисловості
- Харчові добавки для м'ясної промисловості
- підсилювачі смаку
- регулятори кислотності
- Сировина для хлібзаводів та пекарень
- соєві протеїни
- Тверді желатинові капсули
- Цукрозамінники та підсолоджувачі
Кошик
×
У кошику порожньо!
Пошук
×
Переглянуті товари
×