
73 грн.
Overview
Сургуч поштовий ТУ У 02969797. 011-97 Сургуч поштовий колір "шоколадний" - 73 грн / кг Сургуч "червоний" - 78 грн / кг Сургуч використовують для осургучіванія поштових відправлень, а також горловин скляного посуду, являє собою сплав каніфолі ...
Сургуч поштовий
ТУ У 02969797. 011-97
Сургуч поштовий колір "шоколадний" - 73 грн / кг
Сургуч "червоний" - 78 грн / кг
Сургуч використовують для осургучіванія поштових відправлень, а також горловин скляного посуду, являє собою сплав каніфолі з наповнювачами та пігментами з додаванням пласти-фікатора.
Тару: Барабани 45 кг нетто
Показники відповідають паспорту якості заводу виробника:
Зовнішній вигляд
щільна з блискучою поверхнею маса червоного
або коричневого кольору, в зламі матова
Щільність при 20 ºС, г / см3
1, 4 - 1, 6
Масова частка мінеральних речовин,%, не більше
55
Температура розм'якшення, ° С, не нижче
45
Стан сургучу при робочій температурі в
межах від 145 ° С до 160 ° С
Розплавлений сургуч протягом 2 - 3 годин має представляти однорідну легкорухливою масу, не зраджувати кольору, не виділяти задушливих газів, не повинен розшаровуватися і виділяти мінеральний
осад
Вимоги до сургучу при опечатування горловин
скляної посуд і поштових відправлень
Сургуч в рідкому вигляді повинен добре приставати до скла і пробці,лягати тонким шаром (близько 1 мм) Змочена водою металева печатка не повинна приставати до застиглому сургучу
термін зберігання - 12 місяців з дня виготовлення Сургуч зберігають в критих
складських приміщеннях, захищаючи продукт від впливу вологи і прямих сонячних променів
ТУ У 02969797. 011-97
Сургуч поштовий колір "шоколадний" - 73 грн / кг
Сургуч "червоний" - 78 грн / кг
Сургуч використовують для осургучіванія поштових відправлень, а також горловин скляного посуду, являє собою сплав каніфолі з наповнювачами та пігментами з додаванням пласти-фікатора.
Тару: Барабани 45 кг нетто
Показники відповідають паспорту якості заводу виробника:
Зовнішній вигляд
щільна з блискучою поверхнею маса червоного
або коричневого кольору, в зламі матова
Щільність при 20 ºС, г / см3
1, 4 - 1, 6
Масова частка мінеральних речовин,%, не більше
55
Температура розм'якшення, ° С, не нижче
45
Стан сургучу при робочій температурі в
межах від 145 ° С до 160 ° С
Розплавлений сургуч протягом 2 - 3 годин має представляти однорідну легкорухливою масу, не зраджувати кольору, не виділяти задушливих газів, не повинен розшаровуватися і виділяти мінеральний
осад
Вимоги до сургучу при опечатування горловин
скляної посуд і поштових відправлень
Сургуч в рідкому вигляді повинен добре приставати до скла і пробці,лягати тонким шаром (близько 1 мм) Змочена водою металева печатка не повинна приставати до застиглому сургучу
термін зберігання - 12 місяців з дня виготовлення Сургуч зберігають в критих
складських приміщеннях, захищаючи продукт від впливу вологи і прямих сонячних променів
Характеристики | |
колір | в асортименті |
Тип | сургуч |
Категорії
Кошик
Aккаунт
Пошук
Останні переглянуті
Вгору
Усі категорії
×
- добрива
- промислова хімія
- Сировина для косметики і побутової хімії
- Фармацевтичні та ветеринарні субстанції, вітаміни
-
Харчова хімія
- емульгатори
- консерванти
- Харчові і кормові добавки
- харчові загусники
- харчові фосфати
- харчові солі
- харчові кислоти
- Антиоксиданти харчові, антиокислювачі
- амінокислоти
- Продукція для виробництва кормів
- Бакалія
- Харчові добавки для кондитерської промисловості
- Харчові добавки для м'ясної промисловості
- підсилювачі смаку
- регулятори кислотності
- Сировина для хлібзаводів та пекарень
- соєві протеїни
- Тверді желатинові капсули
- Цукрозамінники та підсолоджувачі
Кошик
×
У кошику порожньо!
Пошук
×