
600 грн.
Виробник: AKTIVA RM
Страна производитель: Евро Союз
Страна производитель: Евро Союз
Модель: 921179598
Stock Instock
Трансглютаміназа і харчова промисловість
трансглютаміназа Transglutaminase - група ферментів природного походження, яку синтезують для склеювання білків різних типів на молекулярному рівні. Даний фермент проведений в другій половині XX століття японськими вченими. Ще тоді його стали називати «м'ясним клеєм», за рахунок здатності до склеювання окремих ділянок білкової молекули.
трансглютаміназа отримують як із сировини рослинного, так і тваринного походження, оскільки в природному середовищі вона міститься і там, і там. Даний фермент бере участь в процесах згортання крові у тварин і людей, а також необхідний для росту рослин.
трансглютаміназа в м'ясної промисловості використовується широко. Даний фермент входить до складу сирокопчених і варених ковбасних виробів, шинки, і навіть сирих м'ясних стейках, які складаються не з цілісного шматка м'яса, а з декількох різних частин, з'єднаних за допомогою даного ферменту.
Популярність використання трансглютамінази в м'ясних виробах пояснюється, в першу чергу, її стабілізуючими і утримують воду властивостями. Виробники додають речовину, щоб отримати продукт з однорідною структурою, яка не руйнується обробкою при високій температурі або під час заморозки, а також при нарізанні.
Використання ферменту транглютаміназа дозволяє знизити або виключити використання таких складових, як карраген, фосфати і інші емульгатори і стабілізатори, що зручно і економічно вигідно при виробництві різної продукції.
· Підвищення виходу готової продукції, за рахунок зв'язування сироваткового білка (при виробництві сирів);
· поліпшення властивостей борошна з низькою клейковиною в хлібобулочних виробах;
· отримання щільнішої консистенції і зручність нарізування ковбасних продуктів;
· отримання повноцінних рибних стейків з окремих шматочків.
Варто відзначити, що фермент на даний момент вважається безпечним для здоров'я людини, тому виробникам немає необхідності обмежувати його наявність у складі продукції.
трансглютаміназа зовні нагадує білий порошок з дрібними гранулами, що не має специфічного запаху і смаку. Активація речовини починається при температурі від 5 градусів Цельсія, і не повинна перевищувати 55 градусів. При цьому рівень Ph середовища також впливає на його працездатність, і повинен перебувати в межах від 5 до 9. Фермент повністю інактивується при постійному нагріванні понад 70 ° за Цельсієм протягом 5 хвилин і більше. При більш високому температурному режимі його інактивація відбувається ще швидше.
Під час зберігання ферменту в заводській упаковці необхідно забезпечити температурний режим на рівні не вище 25 ° Цельсія, при цьому відсоток вологості не повинен перевищувати 75. Зазвичай продукцію фасують в поліетиленові пакети або пляшки від 0,5 кг в кожному.
Фермент трансглутаміназу можна купити в роздріб та оптовими партіями за вигідними цінами в нашому інтернет-магазині. Всі упаковки з ферментами захищені від попадання повітря, так як речовина може окислюватися при взаємодії з киснем.
трансглютаміназа Transglutaminase - група ферментів природного походження, яку синтезують для склеювання білків різних типів на молекулярному рівні. Даний фермент проведений в другій половині XX століття японськими вченими. Ще тоді його стали називати «м'ясним клеєм», за рахунок здатності до склеювання окремих ділянок білкової молекули.
трансглютаміназа отримують як із сировини рослинного, так і тваринного походження, оскільки в природному середовищі вона міститься і там, і там. Даний фермент бере участь в процесах згортання крові у тварин і людей, а також необхідний для росту рослин.
трансглютаміназа в м'ясної промисловості використовується широко. Даний фермент входить до складу сирокопчених і варених ковбасних виробів, шинки, і навіть сирих м'ясних стейках, які складаються не з цілісного шматка м'яса, а з декількох різних частин, з'єднаних за допомогою даного ферменту.
Популярність використання трансглютамінази в м'ясних виробах пояснюється, в першу чергу, її стабілізуючими і утримують воду властивостями. Виробники додають речовину, щоб отримати продукт з однорідною структурою, яка не руйнується обробкою при високій температурі або під час заморозки, а також при нарізанні.
Використання ферменту транглютаміназа дозволяє знизити або виключити використання таких складових, як карраген, фосфати і інші емульгатори і стабілізатори, що зручно і економічно вигідно при виробництві різної продукції.
· Підвищення виходу готової продукції, за рахунок зв'язування сироваткового білка (при виробництві сирів);
· поліпшення властивостей борошна з низькою клейковиною в хлібобулочних виробах;
· отримання щільнішої консистенції і зручність нарізування ковбасних продуктів;
· отримання повноцінних рибних стейків з окремих шматочків.
Варто відзначити, що фермент на даний момент вважається безпечним для здоров'я людини, тому виробникам немає необхідності обмежувати його наявність у складі продукції.
трансглютаміназа зовні нагадує білий порошок з дрібними гранулами, що не має специфічного запаху і смаку. Активація речовини починається при температурі від 5 градусів Цельсія, і не повинна перевищувати 55 градусів. При цьому рівень Ph середовища також впливає на його працездатність, і повинен перебувати в межах від 5 до 9. Фермент повністю інактивується при постійному нагріванні понад 70 ° за Цельсієм протягом 5 хвилин і більше. При більш високому температурному режимі його інактивація відбувається ще швидше.
Під час зберігання ферменту в заводській упаковці необхідно забезпечити температурний режим на рівні не вище 25 ° Цельсія, при цьому відсоток вологості не повинен перевищувати 75. Зазвичай продукцію фасують в поліетиленові пакети або пляшки від 0,5 кг в кожному.
Фермент трансглутаміназу можна купити в роздріб та оптовими партіями за вигідними цінами в нашому інтернет-магазині. Всі упаковки з ферментами захищені від попадання повітря, так як речовина може окислюватися при взаємодії з киснем.
Характеристики | |
вага | 1000.0 г |
склад | Transglutaminase |
Категорії
Кошик
Aккаунт
Пошук
Останні переглянуті
Вгору
Усі категорії
×
- добрива
- промислова хімія
- Сировина для косметики і побутової хімії
- Фармацевтичні та ветеринарні субстанції, вітаміни
-
Харчова хімія
- емульгатори
- консерванти
- Харчові і кормові добавки
- харчові загусники
- харчові фосфати
- харчові солі
- харчові кислоти
- Антиоксиданти харчові, антиокислювачі
- амінокислоти
- Продукція для виробництва кормів
- Бакалія
- Харчові добавки для кондитерської промисловості
- Харчові добавки для м'ясної промисловості
- підсилювачі смаку
- регулятори кислотності
- Сировина для хлібзаводів та пекарень
- соєві протеїни
- Тверді желатинові капсули
- Цукрозамінники та підсолоджувачі
Кошик
×
У кошику порожньо!
Пошук
×
Переглянуті товари
×