Твін-80
82 грн.
Ціна за 1 кг
Країна виробник: Китай
Модель: 955150585
Stock Instock
Твін-80
Polysorbat 80
Інші назви: Е433, Е433, Polyoxyethene (20) sorbitan monooleate (polysorbate 80), Поліоксіетіленсорбітан моноолеат, Polyoxyethylene Sorbitan Monooleate, полісорбат 80 , Polysorbate 80, твін 80
Добавка Е433, більше відома як Полісорбат 80, відноситься до класу поверхнево-активних речовин і емульгаторів, отриманих з поліетоксілірованних сорбіту і олеїнової кислоти. За своїми фізичними властивостями Полісорбат 80 являє собою в'язку водорастворимую рідина янтарно-жовтого кольору, добре розчинну в спирті.
Норми використання полісорбату 80 в харчових продуктах складають від 10 мг до 25 г на 1 кг готового продукту в залежності від вигляду виробу.
Добавка Е433 може застосовується в різних видах продукції від жувальної гумки до вершкового масла. Однак найбільш часто емульгатор Е433 можна зустріти в складі морозива. Найчастіше її застосовують у виробничих процесах харчової промисловості для збільшення періоду зберігання. Крім того, при використанні харчового стабілізатора Е433 як емульгатора, хімічна речовина допомагає запобігти втраті початкової консистенції, а також рівня в'язкості готових до реалізації продуктів.
Також полісорбат 80 дуже широко використовується в косметичній промисловості. Володіючи можливістю змішувати емульсії масло-вода він застосовується при виробництві шампунів, лосьйонів, гелів для душу, кремів та інших косметичних засобів.
Однак найбільш часто емульгатор Е433 можна зустріти в складі морозива. Найчастіше її застосовують у виробничих процесах харчової промисловості для збільшення періоду зберігання. Крім того, при використанні харчового стабілізатора Е433 як емульгатора, хімічна речовина допомагає запобігти втраті початкової консистенції, а також рівня в'язкості готових до реалізації продуктів.
Також полісорбат 80 дуже широко використовується в косметичній промисловості. Володіючи можливістю змішувати емульсії масло-вода він застосовується при виробництві шампунів, лосьйонів, гелів для душу, кремів та інших косметичних засобів.
Однак найбільш часто емульгатор Е433 можна зустріти в складі морозива. Найчастіше її застосовують у виробничих процесах харчової промисловості для збільшення періоду зберігання. Крім того, при використанні харчового стабілізатора Е433 як емульгатора, хімічна речовина допомагає запобігти втраті початкової консистенції, а також рівня в'язкості готових до реалізації продуктів.
Також полісорбат 80 дуже широко використовується в косметичній промисловості. Володіючи можливістю змішувати емульсії масло-вода він застосовується при виробництві шампунів, лосьйонів, гелів для душу, кремів та інших косметичних засобів.
Найчастіше її застосовують у виробничих процесах харчової промисловості для збільшення періоду зберігання. Крім того, при використанні харчового стабілізатора Е433 як емульгатора, хімічна речовина допомагає запобігти втраті початкової консистенції, а також рівня в'язкості готових до реалізації продуктів.
Також полісорбат 80 дуже широко використовується в косметичній промисловості. Володіючи можливістю змішувати емульсії масло-вода він застосовується при виробництві шампунів, лосьйонів, гелів для душу, кремів та інших косметичних засобів.
Найчастіше її застосовують у виробничих процесах харчової промисловості для збільшення періоду зберігання. Крім того, при використанні харчового стабілізатора Е433 як емульгатора, хімічна речовина допомагає запобігти втраті початкової консистенції, а також рівня в'язкості готових до реалізації продуктів.
Також полісорбат 80 дуже широко використовується в косметичній промисловості. Володіючи можливістю змішувати емульсії масло-вода він застосовується при виробництві шампунів, лосьйонів, гелів для душу, кремів та інших косметичних засобів.
br />
Також полісорбат 80 дуже широко використовується в косметичній промисловості. Володіючи можливістю змішувати емульсії масло-вода він застосовується при виробництві шампунів, лосьйонів, гелів для душу, кремів та інших косметичних засобів.
br />
Також полісорбат 80 дуже широко використовується в косметичній промисловості. Володіючи можливістю змішувати емульсії масло-вода він застосовується при виробництві шампунів, лосьйонів, гелів для душу, кремів та інших косметичних засобів.
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре



Хочете купити Твін-80 недорого та з доставкою по Україні? «Megachem.com.ua» радий представити широкий асортимент хімічної продукції від перевірених виробників України та Європи. З нами ви зможете знайти все необхідне для різних галузей промисловості за найвигіднішими оптовими цінами або зробити покупку в роздріб. Дізнайтесь більше інформації у нашому відділі продажу за номерами: (050) 182-77-75; (067) 219-73-77; (093) 219-73-77; (044) 333-41-75 або оформіть замовлення на сайті та отримайте професійну консультацію!

Оперативно доставимо Твін-80 у такі міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк, Тернопіль, Ужгород, Вінниця, Запоріжжя, Полтава, Чернівці, Миколаїв, Суми, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Херсон та інші міста України.