Вазелінове масло PowerOil Pearl L 85
44 грн.
Ціна за 1 кг
Виробник: APAR Industries LTD
Країна виробник: Индия
Модель: 913347380
Stock Instock

Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 200.

Вазелінове масло PowerOil Pearl H350 L 85 легке
В'язкість: 14
Тара: Бочка 170 кг
Виробник: APAR Industries LTD
Країна походження: Індія
фото з нашого складу:
Вазелінове масло: способи застосування і властивості в косметології
Вазелінове масло - Це мінеральний продукт нафтопереробки НЕ рослинного походження. Зважаючи на відсутність не тільки корисних, але і шкідливих компонентів застосування вазелінового масла не обмежується якоюсь однією галуззю. Воно використовується в фармакологічних препаратах як для зовнішнього, так і внутрішнього застосування.
Деякі властивості вазелінового масла унеможливили його змішування з касторовою олією, але воно сумісне з іншими рослинними і тваринними жирами. Проводиться речовина у великих кількостях, тому не є дефіцитним продуктом, а купити оптом вазелінове масло можна в багатьох точках продажу, в тому числі і в нашому інтернет-магазині.
6 властивостей вазелінового масла в косметології
Засіб має антисептичну і загоює ефектом, тому знайшло широке застосування в косметологічної галузі. Для чого вазелінове масло застосовують в косметології:
· Для пом'якшення огрубілих ділянок шкіри в складі косметичних засобів.
· Для захисту шкіри в морозну і вітряну погоду.
· Для попередньої обробки шкіри перед нанесенням косметичних засобів.
· Для запобігання втрати вологи шкірою і виникнення на її поверхні сухості.
· Для реабілітації посічених кінчиків волосся.
· Для прискорення росту вій.
Перед застосуванням вазелінового масла важливо враховувати, що воно перешкоджає проникненню кисню, покриваючи поверхню шкіри не дуже помітною, але щільною плівкою. Тому в деяких випадках на шкірі можуть з'являтися роздратування і почервоніння.
Засіб не бере участі в метаболічних процесах організму, до того ж не робить канцерогенного або токсичного впливу, тому може використовуватися для догляду за дитячою шкірою.
Способи застосування
Вазелінове масло для волосся використовується в якості одного з інгредієнтів, що входять до складу різних бальзамів і масок. Сухі або пошкоджене волосся стають більш еластичними і гладкими після використання масок і інших засобів. Вазелінове масло має здатність обволікати кожен волосок, дозволяючи таким чином насичувати структуру локонів по всій довжині корисними поживними мікроелементами.
вазелінове масло також використовується в різних засобах для шкіри тіла. Так, скраби з даними інгредієнтом в складі ефективно зволожують і пом'якшують шкіру, дозволяючи абразивним частинкам краще очищати її від ороговілих клітин.
Дозування
В залежності від типу засобу, до якого входить вазелінове масло, його дозування може варіюватися. Справа в тому, що воно не проникає навіть у верхні шари шкіри, тому використовується як допоміжний компонент в комбінації з іншими маслами.
Наприклад, в зволожуючих засобах для шкіри обличчя відсоток вмісту вазелінового масла становить не більше 2-х, в змиваються продуктах для волосся - не більше 5 відсотків, а в кремах, призначених для захисту особи в зимовий час - до 7 відсотків. Разом з тим, як засіб для пом'якшення огрубілих ділянок шкіри вазелінове масло може використовуватися в чистому вигляді, а в різних бальзами для губ відсоток його змісту близько 80.
Ціна на вазелінове масло в нашому інтернет-магазині прийнятна, особливо, в порівнянні з його багатофункціональністю та ефективність. Зверніться до нас, щоб дізнатися більше про цей продукт!
<
Характеристики
застосування вазеліну універсальне застосування
Кінематична в'язкість при 60 ° С 14.0 мм 2 / с
колір білий
Тип сировини природне
упаковка Бочка 170 кг
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре