Вазелінове масло Synco
44 грн.
Ціна за 1 кг
Виробник: Synco
Країна виробник: Индия, Индонез
Модель: 616272969
Stock Instock

Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 200.

В наявності вазелінове масло:
вазелінове масло легке 162 кг бочка сталева
вазелінове масло важке 170 кг бочка сталева
Країна походження: Індія та Індонезія
Відносно дрібного фасування, отримати сертифікат якості і інших питань уточнюйте у відділі продажів: (050) 495-37-71
Вазелінове масло
Він належить до мінеральних масел, а значить його добувають за допомогою методу вакуумної перегонки з нафтопродуктів. У ньому повністю відсутні і шкідливі, і корисні речовини органічного походження. Але разом з цим вазелінове масло вважається абсолютно безпечним і не завдає шкоди навіть при прийомі всередину - це властивість дозволяє застосовувати його у фармакологічній сфері. Речовина легко змішується з жирами, як з рослинними, так і з тваринами крім касторової олії, нерастворимо в спиртових і водних складах.
Для чого застосовується в косметології?
Масло вазелінове має протимікробну дію, а також надає цілющий ефект на дрібні рани, тріщини і опіки. У косметиці застосовується для:
Пом'якшення загрубевших ділянок шкіри, наприклад, на п'ятах або ліктях. Точно так же впливає на мозолі-натоптиші.
Бережний захисту від морозів і сильного вітру.
Рівномірного розподілу активних речовин косметичного засобу на шкірі.
Утримання вологи в шкірі за допомогою утворюється плівки.
Усунення перетину волосся.
Посилення росту вій.
Вазелінове масло, застосування якого виправдане в косметичних рецептах, не пропускає кисень в клітини шкіри. Тому для засобів, довго впливають на неї, таке масло краще не використовувати. Перевагою є те, що воно хімічно нейтрально - не виділяє токсичні речовини, не всмоктується в кров, тому застосовується навіть в дитячому віці.
Де застосовується вазелінове масло?
Найчастіше його використовують для виготовлення мазей і кремів для масажу. Воно є в косметичних засобах, що пом'якшують загрубілі ділянки шкіри, в помадах, тінях і бальзами для губ.
Вазелінове масло можна знайти і в скрабах - там воно виступає як пом'якшувальну речовини, допомагає кращому розподілу твердих частинок.
Бальзами, а також маски для волосся нерідко його містять. Воно огортає кожну волосинку плівкою, яка не дає можливості втратити хоча б частину корисних речовин і в результаті вони набагато краще засвоюються. Зокрема маски з вазеліновим маслом корисні для сухого типу волосся з кучерявою структурою - вони стають еластичними і пружними.
Як його застосовують?
Масло абсолютно не вбирається - навіть верхній шар шкіри воно торкнутися не зможе, тому використовується тільки як допоміжний компонент. Вазелінове масло, ціна якого зовсім невисока, що не робить кінцевий продукт занадто дорогим, але слід ретельно дотримуватися дозування, інакше засіб буде дуже складно змити.
Гранична дозування:
У кремах для шкіри тіла і обличчя - не більше 2%.
Мазі, які використовуються для пом'якшення огрубілих ділянок шкіри - до 100%.
засоби по догляду за волоссям, які обов'язково змиваються (кондиціонери, бальзами, маски) - не більше 5%.
Креми для шкіри обличчя з захисними властивостями (наприклад, від впливу морозу) - не більше 7%.
бальзами і помади - не більше 80%.
Вазелінове масло інструкція із застосування зобов'язує зберігати в прохолодному затемненому місці. Те ж саме стосується і продукції з його вмістом.
Де можна купити?
Купити вазелінове масло можна в нашому магазині в будь-яких кількостях.
Характеристики
вага 1000.0
вид масла мінеральне
Дія Антибактеріальне | Бактерицидну | Пом'якшувальну | Дезінфікуючий | Антиоксидантное | Бадьорить | гармонізує | Увлажняющее
застосування вазеліну універсальне застосування
колір прозорий
Призначення і результат зволоження
Проблема і стан шкіри огрубілі ділянки
Проблема волосся і шкіри голови Випадання волосся
спирт розчинний
Тип засобу Базове (чисте) масло
Тип масла Вазелинове масло
Тип сировини природне
Тип шкіри Всі типи шкіри
упаковка Бочка
упаковка засоби банку
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре