желатин харчовий
293 грн.
Виробник: Европа
Модель: 616276527
Stock Instock
Желатин є природним биополимером. Як харчова добавка має позначення Е441. Основа желатину - колаген. У своєму складі желатин містить: крохмаль, білки, жири, вуглеводи, мікро- і макроелементи, вітамін РР, 18 амінокислот. Це високоякісний тваринний білок, збагачений життєво важливими для людини амінокислотами, вітамінами, мікроелементами. Желатин являє собою сипучий твердий продукт, від світло-жовтого до темно-жовтого кольору, без запаху. Поживні якості желатину: Поєднання чистого протеїну зі специфічною амінокислотою; Синергетичний ефект в поєднанні з іншими протеїнами; Високий ступінь засвоюваності; Відсутність алергенів; Не містить холестерин. Технологічні властивості желатину: Гелеутворення; Піноутворення і стабілізація піни; Освіта плівки; Поліпшення структури; гідратація; Стабілізація і освіту емульсії; Сенсорні властивості желатину: Нейтральний запах; Нейтральний смак; Може покращувати смак. Фізико-хімічні властивості желатину: Добре розчинний і має високу влагоудерживающей здатністю; Міцність холодцю желатину харчового якості визначається за Блуму (Bloom) або Валенту. Схильний до гідролізу, який залежить від ряду факторів - присутності кислот, лугів, бактерій, ферментів, а також температури; При концентрації вище 0,8% желатин при охолодженні осідає з розчину. Температура осадження зазвичай визначається по вязкості10% -ного розчину і відповідає температурі початку гелеутворення; Желатин проявляє амфотерні властивості. У кислому середовищі желатин несе позитивний заряд, а в лужному - негативний; Сумісний з багатьма гдроколлоідамі, цукром, кукурудзяною сиропом, крохмалем, глюкозою, основними харчовими кислотами і ароматизаторами. Типи і марки желатину Використання передових технологій дозволяє нам проводити желатин різного типу і марок Існують два види желатину А і В, кожен вид желатину проводиться на окремій виробничій лінії. Желатин типу А отримують при обробці колагену свинячих шкір, кислотою. Желатин типу В виходить зі шкір великої рогатої худоби після їх лужної обробки. При цьому, желюючий властивості обох типів однакові. Марки желатину: желатин харчовий К-17, К-15, К-13, К-11, К-10
П-19, П-17, П-16, П-13, П-11, П- 9, П-7
80,100,120,150,180,200,220,240 bloom желатин технічний Т-11, Т-9, Т-7, Т-4, Т-2,5 Види желатину: Харчовий Кондитерський Медичний Харчовий фасований по 15, 25 грам / пачка. Технічний Фізико-хімічні показники
Міцність холодцю з масовою часткою желатину 10%, Ньютонов- від 2,5 до 19
міцність холодцю з масовою часткою желатину 6,67%, Блюм г \ см3-від 80 до 240 bloom
Розмір частинок, по заявкою клієнта -мінімальний 0,1мм; максимальний 5 мм Упаковка
Желатин харчовий і технічний упакований в поліпропіленові мішки з поліетиленовим вкладишем по 25 кілограм.
Желатин харчовий фасований упакований в пачки по 15,25 грам Термін зберігання
Желатин харчовий ГОСТ-11293- 89 - 1 рік від дати виготовлення.
Желатин харчовий ТУ У 24.6-00418030-002-2007 - 2 роки від дати виготовлення. Gelatin is a natural biopolymer. As a food additive it has Е441 mark. It is based on collagen. Gelatin consists of starch, proteins, fats, carbohydrates, trace nutrients and macro-nutrients, vitamin РР and 18 amino acids.
Capability to improve flavor.
Physicochemical Properties of Gelatin:
Highly soluble and highly water-retentive;
Bloom or Valenta strength test of food gelatin;
Exposed to hydrolysis depending on a number of factors, namely on acids physical presence, alkalies, bacteria, enzymes and temperature;
In density higher than 0,8% gelatin on cooling precipitates from a solution. Precipitation temperature as a rule to be defined according to the viscosity of 10% solution and it is equal to the temperature of gelling action;
Gelatin shows amphoteric properties. In acids gelatin carries positive charge, when in alkali it carries negative charge;
Compatible with most hydrocolloids, sugar, corn syrup, starch, fruit sugar, most food-grade acids and flavoring materials. Gelatin Types
Advanced technologies allow us to produce gelatin of different types.
There are two types of gelatin, namely А and В; manufacturing of every type we effect on separate processing lines. Gelatin of А ​​type we receive by acid treatment of pig-skin collagen. Gelatin of У type we receive by alkali treatment of beef cattle skins. At that gelling action of both types still the same.
Gelatin Brands:
Food-grade gelatin К-17, К-15, К-13, К-11, К-10
P -19, P-17, P-16, P-13, P-11, P-9, P-7
80, 100, 120, 150, 180, 200, 220, 240 bloom
Technical gelatin Т-11, Т-9, Т-7, Т-4, Т-2,5
gelatin Types:
Food gelatin
Confectionery gelatin
Medical gelatin
Packed food gelatin, 15, 25 g / pack.
Technical gelatin
Physical and Chemical Features
Gel strength in total gelatin weight ratio: 10%, Newtonian: from 2,5 to 19
Gel strength in total gelatin weight ratio: 6,67%, Bloom g / cm³: from 80 to 240 Bloom
Particle size, by demand: min. 0,1 mm; max. 5 mm.
Packing
Food and technical gelatin packed in polypropylene big bags (25 kg) with polyethylene liner.
Packed food gelatin are in bundles of 15,25 g.
Period of Storing
Food gelatin (National Standard GOST-11293-89: 1 year under the date of manufacture.
Food gelatin (National Standard TU U 24.6-00418030-002-2007): 2 years under the date of manufacture. 5 to 19
Gel strength in total gelatin weight ratio: 6,67%, Bloom g / cm³: from 80 to 240 Bloom
Particle size, by demand: min. 0,1 mm; max. 5 mm.
Packing
Food and technical gelatin packed in polypropylene big bags (25 kg) with polyethylene liner.
Packed food gelatin are in bundles of 15,25 g.
Period of Storing
Food gelatin (National Standard GOST-11293-89: 1 year under the date of manufacture.
Food gelatin (National Standard TU U 24.6-00418030-002-2007): 2 years under the date of manufacture. 5 to 19
Gel strength in total gelatin weight ratio: 6,67%, Bloom g / cm³: from 80 to 240 Bloom
Particle size, by demand: min. 0,1 mm; max. 5 mm.
Packing
Food and technical gelatin packed in polypropylene big bags (25 kg) with polyethylene liner.
Packed food gelatin are in bundles of 15,25 g.
Period of Storing
Food gelatin (National Standard GOST-11293-89: 1 year under the date of manufacture.
Food gelatin (National Standard TU U 24.6-00418030-002-2007): 2 years under the date of manufacture.
Характеристики
склад желатин харчовий
Тип желатин
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Рейтинг Погано           Добре