80 грн.
Overview
желатинові капсули розмір 0 Виробник: Farmacapsulas SA Торгова марка: CapsCanada ® Країна походження: Колумбія Сертифіковані по ISO 9001: 2015 і ISO 22000: 2005 Виробничі потужності мають сертифікати GMP і ISO 9001 розмір капсули: 0 Тер...
желатинові капсули розмір 0
Виробник: Farmacapsulas SA
Торгова марка: CapsCanada ®
Країна походження: Колумбія
Сертифіковані по ISO 9001: 2015 і ISO 22000: 2005
Виробничі потужності мають сертифікати GMP і ISO 9001
розмір капсули: 0
Термін придатності: 5 років
Тверді желатинові капсули: особливості застосування і властивості
Тверді желатинові капсули використовуються для дозування лікарських та інших речовин, призначених для внутрішнього прийому. Крім того, капсули з поміщеним в них речовиною можуть застосовуватися ректально, вагінально і іншими способами.
Підхід до створення БАД вимагає варіативності, за рахунок різних фізико-хімічних властивостей фармацевтичних препаратів, поміщених в капсули, і їх різного впливу на цілісність оболонки.
8 головних властивостей желатину в фармакології
Желатинові капсули - оптимальний вибір для фармацевтичних підприємств, за рахунок унікальних властивостей. Желатин являє собою продукт неповного гідролізу білкових речовин, що добуваються з сполучної тканини тварин - представників хребетної групи. Піддаючи колаген, що знаходиться в шкурі або кістках тварин складному хімічному процесу, отримують желатин, готовий до подальшої переробки.
Желатинова оболонка, якою покриті капсули, використовуються для приміщення в них біологічно активних добавок. Саме таким методом фасування віддають перевагу сучасні фармацевтичні підприємства. Ціна желатинових капсул низька, в порівнянні з тими перевагами, які дає їх використання:
· Висока герметичність і перешкоду потрапляння повітря, пилу і сонячного світла на препарат, захист від механічних пошкоджень.
· инкапсулирование препаратів без попередніх маніпуляцій - тиску або теплового впливу.
· Правильне дозування і упаковка речовин з порошкоподібної або пастоподібної структурою.
· Зручність при фасуванні фарбувальних препаратів.
· Маскування специфічного запаху і смаку препаратів, щоб зробити їх прийом більш комфортним.
· Можливість вибирати колір капсули і його насиченість.
Желатинові капсули в Україні і в усьому світі стали випускати з особливістю їх розчинення не раніше, ніж вони потрапляють в кишечник. Вважається, що таке їх властивість убезпечить біологічно активна речовина, що знаходиться в них від руйнуючої дії шлункового соку, а, значить, корисні компоненти засвояться організмом людини, а не будуть більшою мірою нейтралізовані.
Основний спосіб виробництва капсул
Тверді желатинові капсули, розчиняються в кишечнику, виготовляються декількома способами. Один з них - затвердіння оболонки капсули шляхом додавання до складу маси деяких альдегідів, солі альгінової кислоти та інших компонентів з подібними властивостями. Даний спосіб посилення опору оболонки капсули до дії шлункового соку поки не знайшов широкого застосування.
Тверді желатинові капсули відрізняються підвищеною влаговоспріімчівостью. Так само, як і біологічно активні добавки, що випускаються у вигляді таблеток, капсул або порошку, вони вимагають дотримання певних умов зберігання. Знаючи цю особливість БАДів, виробники випускають їх у герметичних банках або блістерах, обов'язково вкладаючи на дно упаковки невеликий мішечок з силікагелем. Силікагель в даному випадку убезпечить продукцію від згубної дії конденсату, можливість появи якого збільшується при перепаді або зміни температурного режиму зберігання.
Щоб домогтися максимальної герметизації капсул з желатину, використовуються різні високотехнологічні методи. В першу чергу, це - з'єднання двох частин капсули шляхом термомеханічної або ультразвукового зварювання, бандажування багатокомпонентними желатіносодержащімі речовинами, покриття плівкою всій поверхні капсули.
Купити тверді желатинові капсули за доступною ціною можна в нашому каталозі. Ознайомтеся з асортиментом і зв'яжіться з менеджером нашого магазину зручним способом.
Виробник: Farmacapsulas SA
Торгова марка: CapsCanada ®
Країна походження: Колумбія
Сертифіковані по ISO 9001: 2015 і ISO 22000: 2005
Виробничі потужності мають сертифікати GMP і ISO 9001
розмір капсули: 0
Термін придатності: 5 років
Тверді желатинові капсули: особливості застосування і властивості
Тверді желатинові капсули використовуються для дозування лікарських та інших речовин, призначених для внутрішнього прийому. Крім того, капсули з поміщеним в них речовиною можуть застосовуватися ректально, вагінально і іншими способами.
Підхід до створення БАД вимагає варіативності, за рахунок різних фізико-хімічних властивостей фармацевтичних препаратів, поміщених в капсули, і їх різного впливу на цілісність оболонки.
8 головних властивостей желатину в фармакології
Желатинові капсули - оптимальний вибір для фармацевтичних підприємств, за рахунок унікальних властивостей. Желатин являє собою продукт неповного гідролізу білкових речовин, що добуваються з сполучної тканини тварин - представників хребетної групи. Піддаючи колаген, що знаходиться в шкурі або кістках тварин складному хімічному процесу, отримують желатин, готовий до подальшої переробки.
Желатинова оболонка, якою покриті капсули, використовуються для приміщення в них біологічно активних добавок. Саме таким методом фасування віддають перевагу сучасні фармацевтичні підприємства. Ціна желатинових капсул низька, в порівнянні з тими перевагами, які дає їх використання:
· Висока герметичність і перешкоду потрапляння повітря, пилу і сонячного світла на препарат, захист від механічних пошкоджень.
· инкапсулирование препаратів без попередніх маніпуляцій - тиску або теплового впливу.
· Правильне дозування і упаковка речовин з порошкоподібної або пастоподібної структурою.
· Зручність при фасуванні фарбувальних препаратів.
· Маскування специфічного запаху і смаку препаратів, щоб зробити їх прийом більш комфортним.
· Можливість вибирати колір капсули і його насиченість.
Желатинові капсули в Україні і в усьому світі стали випускати з особливістю їх розчинення не раніше, ніж вони потрапляють в кишечник. Вважається, що таке їх властивість убезпечить біологічно активна речовина, що знаходиться в них від руйнуючої дії шлункового соку, а, значить, корисні компоненти засвояться організмом людини, а не будуть більшою мірою нейтралізовані.
Основний спосіб виробництва капсул
Тверді желатинові капсули, розчиняються в кишечнику, виготовляються декількома способами. Один з них - затвердіння оболонки капсули шляхом додавання до складу маси деяких альдегідів, солі альгінової кислоти та інших компонентів з подібними властивостями. Даний спосіб посилення опору оболонки капсули до дії шлункового соку поки не знайшов широкого застосування.
Тверді желатинові капсули відрізняються підвищеною влаговоспріімчівостью. Так само, як і біологічно активні добавки, що випускаються у вигляді таблеток, капсул або порошку, вони вимагають дотримання певних умов зберігання. Знаючи цю особливість БАДів, виробники випускають їх у герметичних банках або блістерах, обов'язково вкладаючи на дно упаковки невеликий мішечок з силікагелем. Силікагель в даному випадку убезпечить продукцію від згубної дії конденсату, можливість появи якого збільшується при перепаді або зміни температурного режиму зберігання.
Щоб домогтися максимальної герметизації капсул з желатину, використовуються різні високотехнологічні методи. В першу чергу, це - з'єднання двох частин капсули шляхом термомеханічної або ультразвукового зварювання, бандажування багатокомпонентними желатіносодержащімі речовинами, покриття плівкою всій поверхні капсули.
Купити тверді желатинові капсули за доступною ціною можна в нашому каталозі. Ознайомтеся з асортиментом і зв'яжіться з менеджером нашого магазину зручним способом.
Характеристики | |
довжина | 20.0 мм |
Категорії
Кошик
Aккаунт
Пошук
Останні переглянуті
Вгору
Усі категорії
×
- добрива
- промислова хімія
- Сировина для косметики і побутової хімії
- Фармацевтичні та ветеринарні субстанції, вітаміни
-
Харчова хімія
- емульгатори
- консерванти
- Харчові і кормові добавки
- харчові загусники
- харчові фосфати
- харчові солі
- харчові кислоти
- Антиоксиданти харчові, антиокислювачі
- амінокислоти
- Продукція для виробництва кормів
- Бакалія
- Харчові добавки для кондитерської промисловості
- Харчові добавки для м'ясної промисловості
- підсилювачі смаку
- регулятори кислотності
- Сировина для хлібзаводів та пекарень
- соєві протеїни
- Тверді желатинові капсули
- Цукрозамінники та підсолоджувачі
Кошик
×
У кошику порожньо!
Пошук
×
Переглянуті товари
×